Kultur

Rygte: Emma Watson stopper skuespilkarrieren – nu svarer hun igen

Af Tanja Hartmann 2. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I flere uger er der gået rygter i medierne om, at Harry Potter-stjernen er færdig med at lave film. Nu svarer Emma Watson for sig.

Emma Watson, der allermest er kendt som Hermione i ’Harry Potter’, har ikke været aktiv på de sociale medier i flere måneder. Samtidig har hun heller ikke medvirket i en film siden 2019.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har fået flere amerikanske medier til tasterne. De spekulerer nemlig på, om vi har set det sidste fra den garvede skuespillerinde – men efter længere ventetid giver Emma Watson nu lyd fra sig.

Læs også: 30 facts om søde Emma Watson

Et det helt slut?

Mediernes spekulation på, om Emma Watsons karriere er fortid, har fået fans til at reagere på de sociale medier. På Twitter har fans blandt andet hyldet superstjernen med en tak for hendes indsats i filmbranchen. Hun har nemlig spillet store roller i film som ’Harry Potter’, ’Skønheden og Udyret’, ‘Little Woman’ og meget.

Her kan du se nogle af de søde tweets, der takker stjernen:

Det ser dog ud til, at hyldesten kom en smule for tidligt. Emma Watsons har nemlig fået sin manager, Jason Weinberg, til at udtale sig om rygterne.

- Emmas konti på sociale medier er i dvale, men det er hendes karriere bestemt ikke, fortæller hendes manager.

Det er en glædelig nyhed for os alle sammen. Det betyder, at vi helt sikkert kommer til at se Emma Watson rocke fremtidige filmroller.

Læs mere om

MestLæste