Ny TikTok trend: Sådan bliver du usynlig ligesom Harry Potter
Film & serier

Ny TikTok-trend: Sådan bliver du usynlig ligesom Harry Potter

Af Josephine Sjelhøj 18. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du altid drømt om at eje din helt egen usynlighedskappe, så du kan blive usynlig ligesom Harry Potter i de populære film? Så skal du læse med her.

Alle, der er vokset op med at se de populære ’Harry Potter’-film har helt sikkert haft en stor drøm om at eje en usynlighedskappe, så man kan gå på eventyr ligesom Harry, Rom og Hermione.

Nu viser en viral TikTok-trend, hvordan du kan få denne drøm til at gå i opfyldelse.

Skaberne bag de fortryllende film har nemlig lavet en officiel usynlighedskappe, som kan blive din for 299 kr.

Med den sjove kappe kan man ved hjælp af en gratis videoapp genskabe nogle af sine yndlingsscener fra filmene. Du kan for eksempel prøve at lave din egen version af scenen, hvor Harry får kappen i julegave, eller måske bruge den til at udforske Hogwarts.

LÆS OGSÅ: Rupert Grint: ”Det fortryder jeg mest ved Harry Potter”

Hvis du hellere vil udforske din egen fantasi ved at opfinde nye og sjove situationer, kan du med usynlighedskappen, der har præcis de samme detaljer som den, Harry har på i ’De Vises Sten’, også gøre det i appen.

Det har en masse TikTok-brugere nu fundet ud af, og det har givet anledning til en helt ny trend, hvor man afprøver sin kreativitet.

LÆS OGSÅ: Test: Hvem fra Harry Potter er du?

En skeptisk ’Harry Potter’-fan lavede blandt andet en TikTok-video, hvor hun testede den famøse kappe, for at se om den nu også virkede. Til hendes store overraskelse, og glæde, gjorde kappen præcis det, den lovede, og hun anbefaler den til alle fans, der har brug for lidt ekstra magi i deres liv.

En anden bruger har i sin video klædt sig ud som Hermione Granger, mens hun står foran pulterrummet under trappen på Ligustervænget nr. 4. Mon hendes plan er at skræmme Harry med sin nye kappe?

Se nogle af de virale TikTok-videoer med usynlighedskappen her:

 

 

 

 

Er du også helt vild med hele ’Harry Potter’-universet? Så læs med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 15 overraskende facts om filmene.

15overraskendefactsom”HarryPotter”

Harry Potters fødselsdag er den 31. juli – den samme dag som forfatteren J.K. Rowling.

Skuespilleren bag spøgelset Myrtle i ”Hemmelighedernes kammer” var 37 år, da hun spillede rollen som den unge studerende.

Skuespillerne blev bedt om at skrive et essay om deres karakter for at komme ind i rollen, og til det skrev Emma Watson 16 sider, mens Daniel Radcliffe kun afleverede en enkelt. Rupert Grint fik aldrig gjort det.

Da Rupert Grint prøvede at få rollen som Ron Weasley, begyndte han sin audition med en hjemmelavet rap: ”Hej, mit navn er Rupert Grint, og jeg håber ikke, I synes, jeg stinker” var de første linjer. Haha!

Tom Felton gik faktisk til audition til rollen som både Ron Weasley og Harry Potter, men måtte altså i stedet ’nøjes’ med rollen som Draco.

The Georgian House Hotel i London har værelser, der ligner dem på Hogwarts. Sejt! 

Den mindst succesfulde ”Harry Potter”-film (”Fangen fra Azkaban”) solgte for 90 millioner dollars mere end den mest succesfulde ”Twillight”-film.

J.K. Rowling har fortalt, at hun fik idéen, mens hun sad i et tog, der var forsinket i fire timer.

David Holmes, der var Daniel Radcliffes stunt double i de første seks film, blev lam fra halsen og ned under et stunt til den syvende film.

Hele universet er meget inspireret af Anden verdenskrig, og Voldemort har J.K. Rowling fundet inspiration til i Adolf Hitler.

Daniel Radcliffe var i mange år afhængig af alkohol og mødte flere gange op på settet med tømmermænd.

J.K. Rowling har fortalt, at hun har fortrudt, at Hermione og Ron endte op sammen.

- Rupert og jeg ser ikke hinanden mere, og vi skriver heller ikke sammen. Jeg ser ham måske en gang hvert halve år ved et tilfælde, og er det kun et venligt ”hej, hvordan går det?”, har Daniel Radcliffe fortalt.

Det var Emma Watsons allerførste audition, da hun forsøgte og få rollen som Hermione, og hun gik faktisk kun til den for sjov.

Evanna Lynch slog 15.000 piger i kampen om at spille Luna ved at skrive et brev til J.K. Rowling om sin kamp med anoreksi. Rowling lovede hende, at hvis hun blev rask, ville hun få rollen.

Læs mere om

MegetMere