Rupert Grint: ”Det fortryder jeg mest ved Harry Potter”
Film & serier

Rupert Grint: ”Det fortryder jeg mest ved Harry Potter”

Af Josephine Sjelhøj 25. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Rupert Grint lægger ikke skjul på, at han er meget stolt over ’Harry Potter’-filmene. Nu afslører han dog, at der var en enkelt ting, han godt kunne have gjort anderledes.

Rupert Grint blev kendt som den elskværdige Ron Weasley i de populære ’Harry Potter’-film, og selvom han er meget stolt af, hvordan de magiske film blev lavet, er der stadig en enkelt ting, han ville ønske, han havde gjort anderledes.

Vi skal helt tilbage til ’Harry Potter og Flammernes Pokal’ fra 2005 for at finde Ruperts store fortrydelse, og det er garanteret noget, du selv har tænkt over, hvis du har set filmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Mit hår i den fjerde film er noget af det, jeg fortryder allermest, afslører Rupert.

LÆS OGSÅ: Daniel Radcliffe: ”De første ’Harry Potter’-film gør mig flov”

- Jeg tror faktisk, at vi alle sammen havde en fase med at have rigtig langt hår. Filmens skabere kunne godt lide det. Håret var ret troldmandsagtigt, siger skuespilleren om sin kiksede frisure.

Filmenes fans var vidner til de tre hovedpersoners opvækst, og derfor fik man også lov til at se skuespillerne i deres ”mest akavede faser,” fortæller Rupert, som ikke er vild med at genleve sin egen pubertet ved at se filmene.

LÆS OGSÅ: ’Harry Potter’-stjerne om racisme: ”De sagde, at jeg skulle ignorere det”

Rupert var kun 13 år gammel, da man for første gang så ham ankomme til Hogwarts, og selvom det var hårdt for ham at bruge 10 af de vigtigste år af sit liv på de populære film, så gav det ham også en form for tryghed.

- Det var en virkelig god oplevelse. Der var altid en dejlig følelse af familie på settet, og vi var omgivet af det samme crew i 10 år. Det var et meget godt sted at være, fortæller skuespilleren.

MestLæste