daniel_radcliffe_de_foerste_harry_potter-film_goer_mig_flov
Kendte

Daniel Radcliffe: ”De første ’Harry Potter’-film gør mig flov”

Af Josephine Sjelhøj 25. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kender alle sammen Daniel Radcliffe som ’drengen, der ikke kunne slås ihjel’, men nu afslører skuespilleren, at de første ’Harry Potter’-film gør ham flov. Læs hvorfor her.

I en alder af blot 11 år blev Daniel Radcliffe hurtigt en af verdens mest elskede skuespillere. 20 år efter, han første gang indtog rollen som Harry Potter, bliver han stadig husket for sin tid på Hogwarts.

Nu fortæller skuespilleren, at det gør ham flov at se tilbage på de første film i den ikoniske film-serie, og det er der en helt særlig grund til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som mange andre synes Daniel nemlig, at det er pinligt at se sig selv som teenager, fordi han ikke synes, at hans skuespil var på sammen niveau, som det er nu.

LÆS OGSÅ: Rygtet siger: "Harry Potter"-serie er på vej

Daniel brugte også hele sin ungdom på at spille Harry i de otte film. Der gik nemlig 11 år fra han fik rollen til den sidste film fik premiere. Han fortæller derfor, at det ikke ville være muligt for ham at gense filmene uden at huske tilbage på, hvordan han var som teenager.

Selvom han ikke kommer til at gense ’De Vises Sten’ eller ’Hemmelighedernes Kammer’ lige foreløbigt, så er der ingen tvivl om, at Daniel stadig elsker 'Harry Potter'-universet.

LÆS OGSÅ: Fans i chok: I så kort tid er Draco Malfoy med i "Harry Potter"-filmene

Han fortæller, at han elsker, når fans fortæller ham, hvad ’Harry Potter’-filmene betyder for dem, og han siger, at det ville være trist, hvis han ikke kunne se tilbage på den tid uden at være glad.

- Jeg er utrolig taknemmelig for filmene og oplevelsen. Jeg fandt i en tidlig alder ud af, hvad jeg elskede og ville bruge resten af mit liv på. Jeg er meget heldig, fortæller Daniel.

Læs mere om

MestLæste