Rygterne spår: "Harry Potter"-serie på vej
Film & serier

Rygtet siger: "Harry Potter"-serie er på vej

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 26. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wingardium Leviosa! Rygtet går på, at vi snart får et gensyn med vores yndlings troldmandsskole, når fantasyfortællingen, Harry Potter, vender tilbage. Læs med og hør mere om de spændende rygter …

Den britiske bogserie, Harry Potter, som er skrevet af J.K. Rowling, er én af de mest populære nogensinde. Serien, som består af syv bøger, har solgt over 500 millioner eksemplarer verden over, og filmatiseringen af bøgerne har indtjent cirka 8 billioner dollars (49 milliarder danske kroner!).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi er helt vilde med Hogwarts-universet, og har altid selv drømt om at være en tryllende Hermione… Men vi må nok indse, at vi må nøjes med at se på de tre troldmandsvenner Harry, Ron og Hermione, når de gang på gang redder de andre elever på Hogwarts fra slanger og trolde.

Læs også: "Riverdale": Finder dette par sammen i sæson 5?

Men måske du, ligesom os, efterhånden har set filmene lidt for mange gange? Så er der godt nyt! Rygtet går nemlig på, at der er en ny HBO-serie på vej… En Harry Potter-serie! Det er dog stadig meget tidligt i processen, og der er hverken fundet instruktør eller skuespillere endnu - lige så vel som det endnu ikke vides, om vi mon er så heldige at få et gensyn med vores højtelskede, orginale cast Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint. Det er også stadig uvist, hvad fokusset i serien skal være, og om den skal foregå indenfor samme tidslinje som filmene.

Når det kommer til film- og seriebranchen, så plejer rygterne ofte at tale sandt. Så vi ser frem til endnu engang at skulle opleve den magiske verden med troldmænd, mugglere og du-ved-hvem…

Læs også: Hvis Harry Potter var skurken ...

Imens vi i spænding venter på flere detaljer om den kommende serie, kan du i galleriet herunder holde dig opdateret med 15 overraskende Harry Potter facts.

15overraskendefactsom”HarryPotter”

Harry Potters fødselsdag er den 31. juli – den samme dag som forfatteren J.K. Rowling.
Skuespilleren bag spøgelset Myrtle i ”Hemmelighedernes kammer” var 37 år, da hun spillede rollen som den unge studerende.
Skuespillerne blev bedt om at skrive et essay om deres karakter for at komme ind i rollen, og til det skrev Emma Watson 16 sider, mens Daniel Radcliffe kun afleverede en enkelt. Rupert Grint fik aldrig gjort det.
Da Rupert Grint prøvede at få rollen som Ron Weasley, begyndte han sin audition med en hjemmelavet rap: ”Hej, mit navn er Rupert Grint, og jeg håber ikke, I synes, jeg stinker” var de første linjer. Haha!
Tom Felton gik faktisk til audition til rollen som både Ron Weasley og Harry Potter, men måtte altså i stedet ’nøjes’ med rollen som Draco.
The Georgian House Hotel i London har værelser, der ligner dem på Hogwarts. Sejt!
Den mindst succesfulde ”Harry Potter”-film (”Fangen fra Azkaban”) solgte for 90 millioner dollars mere end den mest succesfulde ”Twillight”-film.
J.K. Rowling har fortalt, at hun fik idéen, mens hun sad i et tog, der var forsinket i fire timer.
David Holmes, der var Daniel Radcliffes stunt double i de første seks film, blev lam fra halsen og ned under et stunt til den syvende film.
Hele universet er meget inspireret af Anden verdenskrig, og Voldemort har J.K. Rowling fundet inspiration til i Adolf Hitler.
Daniel Radcliffe var i mange år afhængig af alkohol og mødte flere gange op på settet med tømmermænd.
J.K. Rowling har fortalt, at hun har fortrudt, at Hermione og Ron endte op sammen.
- Rupert og jeg ser ikke hinanden mere, og vi skriver heller ikke sammen. Jeg ser ham måske en gang hvert halve år ved et tilfælde, og er det kun et venligt ”hej, hvordan går det?”, har Daniel Radcliffe fortalt.
Det var Emma Watsons allerførste audition, da hun forsøgte og få rollen som Hermione, og hun gik faktisk kun til den for sjov.
Evanna Lynch slog 15.000 piger i kampen om at spille Luna ved at skrive et brev til J.K. Rowling om sin kamp med anoreksi. Rowling lovede hende, at hvis hun blev rask, ville hun få rollen.

MestLæste