riverdale_dette_nye_par_finder_sammen_i_saeson_5_2
Film & serier

"Riverdale": Finder dette par sammen i sæson 5?

Af Josephine Sjelhøj 25. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Riverdale” er endelig tilbage med sin længeventede 5. sæson, og noget tyder på, at kærligheden blomstrer mellem to helt særlige karakterer.

Det er kun et par dage siden, at sæson 5 af ”Riverdale” havde premiere på Netflix i Danmark. Allerede nu kan seriens stjerne KJ Apa afsløre, at to af karaktererne finder sammen i den nye sæson.

Vi ved allerede, at størstedelen af sæson 5 af ”Riverdale” kommer til at foregå 7 år ude i fremtiden. Skaberne bag serien har også afsløret, at vi kommer til at se Veronica blive gift med en Wall Street-fyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad betyder det for Archie?

LÆS OGSÅ: Skaberen af ”Riverdale” afslører stor nyhed

I et interview med Entertainment Tonight afslører KJ, at han har brugt meget tid på at filme scener til sæson 5 sammen med Lili Reinhart, som spiller Betty Cooper i serien.

Lige siden Betty og Archies kyssescene i sæson 4 har fans været splittet mellem, hvem Archie skal være sammen med: Veronica eller Betty? Og nu tyder det altså på, at det er Betty, der kommer til at tilbringe mere tid sammen med Archie i den nye sæson af ”Riverdale.”

LÆS OGSÅ: Alt, vi ved om sæson 5 af Riverdale

Selvom KJ ikke vil afsløre for meget om Betty og Archies mulige forhold, så siger han, at han elsker at arbejde ekstra meget sammen med Lili, fordi de har det så sjovt sammen.

Han fortæller også, at han glæder sig til at se udviklingen i forholdet mellem Betty og Archie, fordi de ikke har haft muligheden for at udforske det før nu.

Det bliver spændende at se, hvilke par der ellers finder sammen i sæson 5 af ”Riverdale.” Hvis vi kender universet ret, så kan vi se frem til en masse romantik og drama.

Læs mere om

MestLæste