Film & serier

Alt, vi ved om sæson 5 af Riverdale

Af Simone Erica Rosenlund 4. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går du også og ser frem til mere Riverdale? Så kan du glæde dig over, at vi har undersøgt alt, der er værd at vide om sæson 5. Læs med her og find bl.a. ud af hvornår den nye sæson kommer, om vi får en afslutning på 4. sæson, og hvilke 2 skuespillere, der forlader serien?!

Det var egentlig meningen, at Riverdales 4. sæson skulle have endt helt anderledes, end den gjorde. Men på grund af corona, blev de 3 sidste afsnit af sæsonen ikke lavet færdigt.

Vi fik derfor ikke set Archie, Veronica, Jughead og Betty afslutte high school og kaste sig ud i nye, store eventyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv om vi ikke fik nogen afslutning på 4. sæson, kommer der heldigvis en 5. sæson, og der er nogle store ændringer på vej.

Her er hvad vi ved om Riverdales sæson 5 indtil videre:

Læs også: Har denne Riverdale-stjerne lige afsløret Lili Reinhart og Cole Sprouses breakup?

Manglende episoder

De tre manglende episoder af sæson 4 kommer alligevel. De bliver filmet før sæson 5 for at skabe helhed i serien. Så de fans, der var kede af ikke at se de elskede roller færdiggøre skolen og starte på college, kan godt glæde sig, da der helt sikkert kommer mere af det.

Tidsspring

Der vil være et kæmpe tidsspring fremad og i stedet for at se elevernes college-år, så springer serien frem i tiden til at Archie, Jughead, Betty og Veronica er midt i 20’erne og lever deres voksne liv. Produceren bekræfter tidsspringet, men fortæller også at det først kommer efter afslutningen på 4. sæson.

Mysterium

Selv om plottet fra næste sæson holdes meget hemmeligt endnu, så er det sikkert, at der skal ske noget stort, som vil få alle eleverne tilbage til byen efter college! Mädchen Amick, som spiller Bettys mor i serien tror, at der vil ske et mysterium for at få dem alle til at komme tilbage, efter de alle er rejst til forskellige colleges.

To skuespillere forlader serien!

To af de store skuespillere fra serien forlader showet! Det drejer sig om Skeet Ulrich, som spiller Jugheads far, FP, og Marisol Nicholas, som spiller Veronicas mor, Hermione. Selv om de måske kommer til at være med i starten af sæsonen, er det altså besluttet, at de skal forlade showet. Ingen ved endnu, hvordan deres roller kommer til at ende deres del af serien! Det bliver spændende at finde ud af.

Fans må vente til 2021

Selv om der allerede gik rygter om 5. sæson tilbage i 2019 - og selv om de nye sæsoner af Riverdale som regel udkommer i oktober - må vi desværre alle vente til 2021 med at se den nye sæson. Produktionen er simpelthen lukket ned på grund af corona.

Så hav tålmodighed og glæd jer til 5. sæson sammen med os – vi er sikre på, at det bliver ventetiden værd!

MestLæste