Kendte

Handler denne sang om Taylor Swift? Harry Styles svarer på fanteori

Af Josephine Sjelhøj 25. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Charles Sykes/AP/Ritzau Scanpix
Selvom forholdet mellem Harry Styles og Taylor Swift var kortvarigt, så er internettet stadig overbevist om, at de to stjerner refererer til hinanden 10 år efter bruddet. Nu svarer Styles på nye fanteorier om en helt særlig sang.

Harry Styles og Taylor Swift var et af de mest omtalte par tilbage i 2012, og selvom det er et årti siden, at de datede, har internettet stadig ikke glemt deres kortvarige kærlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der har gennem årene svirret en masse rygter om, hvilke sange fra de to stjerner, der omhandler hinanden, og nu er fans klar med endnu en teori.

På Styles’ nye album "Harry’s House" er der nemlig en sang med titlen "Daylight", hvilket er den samme titel på en Taylor Swift-sang fra 2019.

Det har selvfølgelig skabt en masse fanteorier om, hvorvidt Styles refererer til sin ekskæreste med titlen.

Men det afviser stjernen nu. I et interview med radioværten Howard Stern bliver han spurgt ind til teorierne, og her var svaret meget tydeligt.

– Du ved, at jeg ville elske at kunne fortælle dig, at det er spot-on, men det kan jeg ikke, fortæller han, mens han gådefuldt siger, at vi altid vil spekulere over, hvem sangen i virkeligheden handler om.

Se interviewet her:

Under "As It Was"-sangerens "One Night Only"-koncert I London d. 24. maj, 2022 var der dog en helt åbenlys reference til Swift. En fan blandt publikum havde nemlig fødselsdag, og da personen fyldte 22 år, begyndte Styles selvfølgelig at synge den ikoniske sang.

Se klippet her:

MestLæste