Kendte

Galleri: Selena Gomez sammen med veninderne

Af Line Sølvhøj Jensen 17. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez får ekstra meget tid til veninderne, nu hvor hun planlægger at flytte hjemmefra.

Selv om Selena Gomez kun er 20 år, så er hun allerede ved at planlægge sin fremtid. Lige nu går hun med tanker om at flytte hjemmefra, og hendes plan er at købe sit eget hus i Los Angeles. I et interview til eonline.com fortæller Selena Gomez om sine planer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg elsker at være sammen med min familie, og jeg elsker at vide, at de er omkring mig. Men ja, jeg tror, det er tid for mig til at få mit eget hus, fortalte Selena.

Læs også: Selena Gomez: - Jeg tror stadig på kærlighed.

Samtidig forklarede Selena Gomez, at hun faktisk har en plan for, hvad der skal ske i hendes liv de næste ti år - både, hvad angår hendes karriere, men også hendes privatliv.

- Jeg har mål, personlige og i min professionelle karriere også, men det, man har i dag, kan være forsvundet i morgen, så måske har jeg ikke min karriere om fem år, sagde Selena, der samtidig fortalte, at hun vil arbejde med sin karriere, indtil den dag kommer, hvor hun skal stifte familie.

Læs også: Selena Gomez: - Jeg synger om Justin Bieber.

Ekstra tid til veninderne

Når Selena Gomez flytter hjemmefra, får hun endnu mere tid til at være sammen med sine veninder. Vi gætter på, at hun og Taylor Swift kommer til at tale i telefon i maaange timer, og mon ikke Selenas søde danse-veninder kommer forbi til tøsehygge også?

Se også billederne: Taylor Swift og Selena Gomez sommer-hygger.

Forleden havde Selena i hvert fald sine danse-veninder med ude at spise frokost, og bagefter fjollede de totalt og grinte sammen. En journalist skulle selvfølgelig lige spørge Selena, hvordan hendes forhold til Bieber er nu, men det svarede hun ikke på.

Vi elsker det sidste billede i galleriet! Hvad tror I, Selenas veninde lige har fortalt hende?

SelenaGomezmedveninder

MestLæste