Kendte

Galleri: Rørt Justin Bieber møder ofre

Af Thomas Flindt 12. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Supersøde Justin Bieber har hjulpet med at indsamle penge til ofrene på Filippinerne – se de vildt søde billeder fra turen her!

Popstjernen Justin Bieber afsluttede sin "Believe"-tour med et rørende besøg på tyfonramte Filippinerne, der siden november måned har kæmpet for at genopbygge det, som blev taget fra dem, da tyfonen Haiyan raserede landet.

Vildt rygte: Skal Justin Bieber afløse Paul Walker?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Justin Bieber har arbejdet hårdt for at gøre verden opmærksom på filippinernes nød, og han toppede det med at afholde en intimkoncert i byen Tacloban tidligere på ugen.

Det var helt tydeligt, at Justin Bieber blev ramt lige i hjertet over mødet med de filippinske børn og voksne, og på sin instagram uploadede han et billede med teksten "mest rørende rejse i mit liv".

Tag testen: Er du fan eller freak?

Den hårdtarbejdende sanger var rundt og hilse på de mange tyfonofre, før han gik på scenen for at synge for dem - ja, han havde endda tid til at spille en hurtig basketballkamp.

Vi synes, det er SÅ sødt, at Justin Bieber tager sig tid til at hjælpe folk i nød! Derfor har vi samlet et stort galleri med alle billederne fra Justin Biebers besøg på Filippinerne - se dem herunder.

Se galleriet: Justin Biebers stil gennem tiden

Hvad er det bedste ved Justin Bieber?

Pst! Se en video fra Justins intimkoncert på Filippinerne her.

JustinBieberhjælperFilippinerne

MestLæste