Kendte

The Fireflies: Ikke flere diva-ballader til Babou

Af The Fireflies 14. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
The Fireflies så med i fredags, da endnu en omgang ”X Factor” rullede over skærmen. Og der var både overraskelser og skuffelser.

At stå med DR's Underholdningsorkester i ryggen er en kæmpe udfordring, men også en oplevelse for livet. I fredags serverede deltagerne storladne ballader med glimmerkjoler og strygere, men vi blev efterladt med den følelse af, at det hele havde været en smule ensformigt. Og så sagde vi farvel til den sidste gruppe i dette års "X Factor".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens højdepunkt: Hver uge har vi følt, at Patricia havde mere at give af, end hun hidtil har vist. Men hun gav endelig slip her i fredags og leverede en stjernevokal og performance. Det er ellers sådan en sang. som hurtigt kan blive kedelig, men vi fik altså gåsehud under hendes a cappella intro. Dejligt at få vores forventninger til Patricia indfriet!

Ugens overraskelse: Da vi så, at Sarah skulle synge "The Climb", tænkte vi, at det ville blive en katastrofe. Men hun gjorde det altså meget godt, når man ser bort fra hendes udtale (vi synes altså, hun lyder bedst, når hun synger på dansk). Hendes ru stemme klædte sangen, og hun havde tydeligvis hjertet med. Ud af de deltagere, der er tilbage, tror vi, Sarah er den, der stensikkert har sikret sig en finaleplads.

Læs også: X Factor Sarah om stil, stjerneliv og sceneshow.

Ugens skuffelse: Christina Aguilera er den slags sangerinde, som man ikke kan undgå at blegne imod. Babou er unægtelig et naturtalent, men når han prøvede at efterligne Aguileras fraseringer, var det bare ikke skarpt nok, og man følte ikke hans personlighed eller nærvær denne gang. Ikke flere tunge diva-ballader til Babou, tak.

Test dig selv:
Er du "X Factor"-ekspert?

Hvem røg ud? "Endnu engang blev det bevist, at gruppekategorien er den sværeste", sagde Pernille efter hendes sidste gruppe fik sparket. Og vi synes, hun har ret. Vi har jo selv været der! Tvillingerne leverede deres bedste optræden i showet indtil videre med en dejlig, skrøbelig version af Agnes Obels hit "Riverside". Endelig fandt de deres element. Desværre var det alligevel ikke nok.

Udover det: Det er rigtig synd, at Annelouise bliver ved med at ende i farezonen - vi giver Cutfather ret i, at hun er den, der har givet sæsonens allerbedste performance (da hun sang "Splittet til Atomer"), så vi ved, at hun har det i sig. Vi vil så gerne have en til performance af den kaliber, ligesom Sarah er det, når hun synger på dansk, hvor hun virkelig rammer noget. Vi krydser fingre for næste uge!

XFactor

MestLæste