Kendte

Interview: Tvillingerne Trine og Rikke fra "X Factor"

Af Line Sølvhøj Jensen 21. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan er det egentlig at have en søster, der er magen til en selv? Og bliver man forelsket i den samme fyr? Vi har spurgt tvillingerne Trine og Rikke fra ”X Factor”.

Hvad er de største fordele ved at være tvillinger?
- De største fordele er, at man har sin bedsteven ved sin side hver eneste dag, og vi oplever hinanden i oppe og nedture. For det meste er oppe og nedture gældende for os begge, så vi kan ligesom sætte os ind i hinandens situationer. Mange er bange for at komme op og skændes med os, fordi der altid vil være to mod en. Vi har altid en, som vi kan betro alt til, og vi kender hinandens ømme punkter, hvilket også kan være en ulempe. At være tvillinger er ligesom at være gift - vi kan have de dejligste stunder sammen, men vi kan sørme også skændes, som om vi havde været gift i 45 år!

Hvad er så de største ulemper?
- Som sagt så kender vi præcis hinandens ømme punkter, og det bruger vi 100 procent i samtlige skænderier, og det gør vores skænderier endnu værre. Vi går op af hinanden dag ud og dag ind, så derfor kan vi blive en tand træt af hinanden en gang i mellem.

Læs også: X Factor: Babou er pigernes yndling

Bliver i nogensinde forelsket i den samme?
- Nej, det gør vi ikke. Der er mange folk, som tror, at når man er tvillinger, så har man helt den samme smag. Det har vi heldigvis ikke været ude for endnu.

Beskriv hinanden med 3 ord
Rikke om Trine: Hun er sjov, loyal, og meget udadvendt.
Trine om Rikke: Hun er meget udadvendt, troværdig, og morsom .

Hvordan adskiller I jer fra hinanden?
- Trine er lidt mere utålmodig og lidt mere en fart djævel, hvorimod Rikke gerne vil køre sikkert. Trine er også mere kreativ, spontan og impulsiv. Rikke er mere vedholdende og ihærdig. Hun er ansvarsfuld og bruger penge med omtanke. Samtidig er Rikke mere praktisk, hvor Trine er mere i det kreative hjørne.

Læs også: Hvem går videre i "X Factor"?

Hvad nu, hvis den ene af jer ikke var gået videre i "X Factor", hvad havde den anden så gjort?
- Det spørgsmål har vi fået et par gange, og vi vil hele tiden holde fast i det samme svar. Vi vil aldrig skilles, fordi vi er gået ind i denne her konkurrence for at få en kæmpe oplevelse og måske også en karriere inden for musikken sammen, samtidig med at vi er mere specielle og iøjefaldende sammen.

Hvad bliver den største udfordring for jer i "X Factor"?
- At lukke publikum ind i vores verden, når vi synger. Vi har den udfordring, at når vi synger, så glemmer vi alt udenom os.

Hvilken stil vil i vælge, hvis i går videre i "X Factor"?
- Vores stil er helt sikkert den stille genre som Mads Langer, Anouk, Ray Lamontagne, Damien Rice og så videre. De akustiske stille genre er fed.

MestLæste