Kendte

Fie Laursen: Benjamins venner hadede mig

Af Marie Søndergaard 26. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv. Det har ikke altid været helt nemt for kæresterne Fie Laursen og Benjamin Vestergaard.

Det var en virkelig glad Fie Laursen, vi mødte til Reality Awards mandag aften, for hun havde nemlig kæresten Benjamin Vestergaard under armen, og det er meget tydeligt, at de to er rigtig glade for hinanden.

Men det har ikke altid været nemt for Fie og Benjamin. I starten havde Benjamins venner nemlig ikke et ret godt indtryk af bloggeren Fie.

Læs også: Noah Cyrus savner Fie

- Alle Benjamins venner hadede mig i starten, så det var rigtig svært, fortæller Fie.

Heldigvis fik hun mulighed for at vise Benjamin, hvem hun virkelig er, for han var nemlig åben for at lære hende at kende trods de fordomme, nogen kan havde omkring Fie.

- I starten havde jeg svært ved at se bort fra det billede, man fik af Fie fra alle andre, men så lod jeg hende selv vise mig, hvem hun er. Jeg synes bare, hun er en rigtig sød pige, siger Benjamin om sin kæreste.

Læs også: Fie: Spiseforstyrrelser ødelægger dit liv

Fie og Benjamin har nu været kærester i en måned (de har månedsdag i dag, hurra), og deres historie er et rigtig godt eksempel på, at man ikke skal lytte til alt, hvad man hører om andre mennesker, men at man selv skal danne sig en mening.

I galleriet kan du se stjernernes barndomskærester!

Sestjernernesbarndomskærester

Harry Styles har haft flere kærester, inden han blev kendt. En af dem er Felicity Skinner, som han datede, indtil han tog til Spanien med ”X Factor” i 2010. ”X Factor” og kærlighed er åbenbart ikke et godt match for Direction-drengene! Se her, hvem Harry Styles ellers har datet.  

Liam Hemsworth var kærester med sin gymnasiekæreste i hele seks år! Han slog op med hende under optagelserne til ”The Last Song”, kort tid før han begyndte at date Miley Cyrus.

Negus Sealy mødte Rihanna på Barbados, da hun var 15 år. Han blev hendes første rigtige kæreste, men de slog desværre op, da Rihanna tog til USA for at få gang i sin sangkarriere. De er stadig rigtig gode venner, og ses hver gang Rihanna besøger Barbados.

Niall Horan mødte sin skolekæreste Holly Scally til et skolediskotek, og de to datede faktisk ret lang tid. De slog op, mens Niall var med i ”X Factor”, fordi de ikke havde tid til at ses. Vi synes ellers, at Holly ser vildt sød ud sammen med Niall!

Caitlin Beadles er storesøster til en af Justins barndomsvenner, og de to blev kærester inden Justin blev rigtig kendt. Nuurh, hvor ser de altså søde ud sammen!

Kendall Jenner datede fodboldspilleren Julian Brooks, da de begge gik i high school. De slog op efter lidt over et år, fordi Julian Brooks var Kendall utro.

Louis Tomlinson og hans eks Hannah Walker slog først op efter ”X Factor”. Da Louis fandt sammen med sin nuværende kæreste Eleanor Calder, blev mange Directioners så kede af det, at de startede en twitter-kampagne for at få ham sammen med Hannah Walker igen.

Taylor Swifts gymnasiekæreste hed Sam Armstrong. De slog op, da Sam var Taylor utro. Taylors sang ”Should’ve Said No” handler eftersigende om Sam!

Perrie Edwards datede Adam Wright i 18 måneder. Hun slog eftersigende op med ham i en sms efter et liveshow i ”X Factor” 2011, hvor One Direction optrådte, og hvor hun mødte sin forlovede, Zayn Malik. Vi synes nu også, at Zerrie er et sødere par end Perrie og Adam! 

Liam Payne og Shannon Murphy slog op, lige inden One Direction deltog i finalen i ”X Factor”. De var ellers vildt cute sammen!

Taylor Lautner var kærester med Sarah Hicks, da de gik i gymnasiet, før han var med i ”Twilight”. Parret begyndte faktisk at ses igen i 2012, men det blev kun til et par dates, før de slog op igen.

MegetMere