Kendte

Noah Cyrus savner Fie Laursen

Af Oliver Kokholm Ungermann 6. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus’ lillesøster Noah savner sin danske veninde Fie Laursen rigtig meget! Læs historien her, og se hvad Fie selv siger om deres venskab.

Da Miley Cyrus i sommers var i Danmark i forbindelse med "Bangerz Tour", hvor hun gav koncert i Forum, hang hendes lillesøster ud med den danske blogger Fie Laursen imens.

Læs også: Se Noah Cyrus' nye, vilde frisure

De to er nemlig kommet rigtig tæt på hinanden, og nu har Noah delt en Vine på twitter, hvor hun viser billeder frem, som de tog sammen i København, og tagget Fies profil sammen med en grædesmiley. Se Vinen herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De samme billeder lagde Noah og Fie ud på deres Instagrams i dagene, hvor de var sammen, og de viser blandt andet, at de har været rundt i København og blandt andet drukket kaffe fra Baresso. Og ifølge Fie selv, er de blevet bedste veninder, og hun kom faktisk også med på Mileys "Bangerz Tour".

Læs også: Noah holder øje med Miley Cyrus' private dele

- Noah og jeg er bedste veninder, og hendes familie inviterede mig med på touren, så jeg tog med dem til Amsterdam. De er så søde, og de har også tilbudt mig at hjælpe mig med at finde en lejlighed, når jeg flytter til Los Angeles, fortæller Fie Laursen til viunge.dk og afslører også, at hun kender Miley personligt.

- Jeg kender hende igennem Noah, og jeg har snakket med hende backstage, men vi er ikke så tætte, som Noah og jeg er. Men Miley er en skøn pige, og jeg glæder mig til at være sammen med hele familien igen, når jeg flytter dertil.

Hvilken kendis vil du helst være veninder med?

SedevildebillederfraMileyCyrus'tour