Kendte

Fie Laursen: Spise-forstyrrelser ødelægger dit liv

Af Marie Søndergaard 6. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bloggeren Fie Laursen har udgivet en sang om at lide af spiseforstyrrelse. Læs, hvad hun siger om den frygtelige sygdom, og hør sangen her!

Det kan være rigtig svært at være ærlig omkring sin spiseforstyrrelse og at åbne sig for andre, når man har det dårligt. Bloggeren Fie Laursen har været mærket af anoreksi og bulimi i flere år, men det var først i sommer, at hun fik lysten til at fortælle andre end familien om, hvordan hun havde det. Nu har hun udgivet sangen "Broken Soul", der handler om netop at kæmpe med en spiseforstyrrelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Skal Fie Laursen være med i "Paradise Hotel"

- Jeg håber, sangen inspirerer folk til at få hjælp, for det er en sygdom, der ødelægger ens liv. Det knuser en selv, ens familie og alle omkring en. Jeg håber, sangen når ud til en masse, og at de så ikke føler sig alene med det, de går igennem, siger Fie Laursen om sin nye sang.

Allerede som ung teenager begyndte den nu 18-årige Fie at lide af en spiseforstyrrelse, og så sent som i sommer var hun igen i behandling for anoreksi.
- Jeg skubbede alle væk og havde intet overskud til noget. Mine læsere begyndte at bemærke, hvor tynd og syg jeg så ud, og da alle deres kommentarer kom trillende, gik det virkelig op for mig, hvor galt det var, siger Fie, som fik hjælp af sin familie og den fyr, hun datede, til at komme ovenpå igen.

Læs også: Noah Cyrus savner Fie Laursen

Men det kan stadig være svært for hende helt at glemme sygdommen, og de negativer tanker kommer nogle gange tilbage.

- Jeg har stadig mine dage, hvor jeg kan falde sammen over mit spejlbillede, men mine forældre er rigtig gode til at holde mig oppe, og de give mig komplimenter, krammere og laver mad, de ved jeg vil spise, så jeg ikke falder ned igen, siger Fie, som virkelig håber, at sangen "Broken Soul" vil hjælpe andre i samme situation.

Hør "Broken Soul" lige her:

Hvad synes I om den?

MestLæste