Kendte

Fans undrer sig: Kan ikke genkende Harry Styles' stemme

Klara Hauberg Hansen 20. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Den 28-årige sanger synes åbenbart, at hans britiske accent kan blive for meget – i hvert fald lyder han helt anderledes i nyt interview.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Denne artikel blev første gang bragt på Sh.dk.

Det er kun et år siden, den 28-årige “Watermelon Sugar”-sanger blev klandret for pludseligt at ændre sin velkendte britiske accent til amerikansk i stedet.

Hans dialekt fik internettet til at koge – og nu gør han det simpelthen igen.

Denne gang forsøger han sig tydeligt med at undertrykke sin egen accent og i stedet lyde australsk, da han bliver interviewet af Apple Music i forbindelse med udgivelsen af hans tredje album.

Noget, der altså igen har flere internettets krigere til tasterne.

– Hvad fanden er der sket med hans accent?, lyder det forbløffet fra en.

Det er under Styles' seneste interview med Zane Lowe fra Apple Music, at der er noget, der glipper for sangerens udtale.
Det er under Styles' seneste interview med Zane Lowe fra Apple Music, at der er noget, der glipper for sangerens udtale.
Foto: YouTube

– Jeg elsker jo UDEN TVIVL Harry Styles, men hvorfor har han lige pludselig fået en australsk accent?, skriver en anden, mens en tredje kommenterer: "Hvorfor bliver jeg så påvirket af, at Harry Styles har mistet sin søde nordlige accent?".

Harry Styles er født og opvokset i Chesire i det nordvestlige England, men det var altså ikke helt til at høre, da han snakkede med Zane Lowe. Se interviewet lige her:

Det timelange interview fik også flere andre til at undre sig over, om Styles mon havde koordineret med sin tidligere One Direction-kollega Liam Payne.

Til Oscars tidligere i år blev Payne nemlig interviewet, men hans svar var ikke det, der fangede seernes opmærksomhed.

I stedet var det hans spøjse accent, som flere ikke rigtig kunne placere nogen steder.

– Kommer vi snart til at se Niall snakke med en spansk accent så?, lyder det komisk videre fra en anden.

Payne selv kunne efterfølgende kommentere, at han “havde fået en del at drikke” den aften, hvorfor han måske ikke lød, som han plejede.

Men hvorfor Styles, ifølge mange fans, formår, med års mellemrum at begive sig ud i at lyde som alt andet end ham selv, ja, det står fortsat hen i det uvisse.

Læs mere om

MestLæste