Kendte

Fans er ikke i tvivl: Taylor Swift er blevet forlovet

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 8. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans er helt sikre på, at Taylor Swifts genindspilning af singlen ’Love Story’ tyder på, at hun er blevet hemmeligt forlovet med sin kæreste Joe Alwyn – men har Taylor virkelig sagt ja til sin Romeo, eller er kærlighedseventyret bare ønsketænkning?

Taylor Swift er lidt af et geni, når det kommer til at give små hints om sit personlige liv til sine fans – og nu er Swifties, som fans af Taylor Swift bliver kaldt, altså helt sikre på, at de er på sporet af en kæmpe hemmelighed, nemlig at Taylor Swift har sagt ja til sin udkårne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi kender alle til historien om Romeo og Julie med den forbudte kærlighed og tragiske slutning. I Taylors single ’Love Story’ fra 2008 bruger hun den klassiske historie til at beskrive sin egen kærlighed, dog med en lidt mere lykkelig slutning.

For få dage siden fik vi et lille glimt af Swifts helt nye genindspilning af den søde kærlighedssang fra 2008, men noget er dog en anelse anderledes end den originale.

Læs også: Fans er ikke i tvivl: Ariana Grande hylder ekskæresten Mac Miller i sin nye musik

Den nye genindspilning er nemlig blevet brugt til en humoristisk reklame for datingsiden Match, som er skrevet af Taylors skuespiller-ven Ryan Reynolds. I reklamen virker det dog til, at der er noget af teksten i singlen, der er ændret – og netop denne ændring har fået fans til at spekulere.

Se den sjove reklamefilm her, hvor Taylors genindspilning er blevet brugt.

I den gamle udgave af ’Love Story’ lyder teksten: ”Its a love story, baby, just say, Yes”, men nu mener fans altså, at Taylor i den nye udgave i stedet synger: ”Its a love story, baby, just said, Yes”. Fans er helt sikre på, at Taylors ændring fra ’Say til ’Said’ altså betyder, at hun selv har sagt ja til at blive gift med sin kæreste gennem 4 år, og at hun derfor allerede har en forlovelsesring på fingeren.

Se TikTok-videoen, hvor en fan påpeger den betydningsfulde ændring HER.

Læs også: Miley Cyrus har inviteret fan ud på date

Fans har altså været hurtige til at spotte ændringen i ’Love Story’, og det ville altså ikke komme som nogen stor overraskelse, at det er sådan, Taylor vælger at annoncerer den glædelige nyhed på. Faktisk er det ikke det første hint, som Folklore-sangerinden har givet fans.

I kommentarfeltet til Taylors musikvideo til sangen ’ME’ har den hemmelighedsfulde sangerinde skrevet: "Der er en hemmelighed i videoen, som jeg har holdt skjult i flere måneder – lad os se, hvem der kan gætte hemmeligheden.” Fans er lidt uenige om, hvad videoen fortæller, nogle er sikre på, at det er fordi Taylor har fået en ny kat, andre mener at det er fordi, hun er blevet forlovet, da hun i videoen kan ses med en forlovelsesring på.

Taylor og kæresten Joe Alwyn har succesfuldt holdt deres forhold hemmelig for offentligheden – så der er ingen tvivl om, at en hemmelighed så stor som en forlovelse heller ikke ville være noget problem. Men… det kan også tyde på, at Taylor faktisk i virkeligheden bare siger ”Say” og ikke ”Said”, og at vi måske kun hører det, som vi ønsker at høre – for hvem ville ikke gerne være gæst til Taylors eventyrlige bryllup?

Se her den originale udgave fra 2008, og se om du kan høre forskellen i teksten.

MestLæste