Musik

Fans er ikke i tvivl: Ariana Grande hylder ekskæresten Mac Miller i sin nye musik

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 2. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande har netop udgivet sit seneste album 'Positions', og fans mener, at der er flere skjulte referencer til hendes tidligere store kærlighed, nemlig rapperen Mac Miller, som på tragisk vis døde af en overdosis samme år, som parret gik fra hinanden.

Det er ingen hemmelighed, at Mac Miller stadig har en stor plads i Ariana Grandes hjerte. De to dannede par fra 2016 til 2018, og gik fra hinanden kort tid inden Mac Miller forlod jorden i en al for tidlig alder.

'Thank U, Next'-sangerinden har postet flere rørende billeder og videoer på Instagram, hvor hun hylder ekskæresten, Mac Miller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ariana Grande er efterhånden kendt for sine sanghits, der ofte indeholder skjulte budskaber, og hendes nyeste album 'Positions' er ingen undtagelse. Flere fans er helt overbeviste om, at flere af sangene på albummet har helt tydelige referencer til hendes afdøde ekskæreste, Mac Miller.

Læs også: Video: Se Ariana Grande som præsident

En af de første til at spotte den skjulte hyldest var TikTok-brugeren @maraleebell. I en TikTok-video fortæller hun, hvordan man i sangene ’Positions’ og ’Just Like Magic’ kan høre lyden af fårekyllinger, der på engelsk hedder crickets, hver gang sangerinde synger omkring himlen. De små, grønne insekter har faktisk en helt særlig betydning, da de er titlen på en af Mac Millers singler.

Foto: @maraleebell

Det kunne måske blot være en tilfældighed, men hvis man ser nærmere på, hvad Ariana rent faktisk synger i teksterne, så tyder meget på, at de i virkeligheden handler om ekskæresten. I ’Positions’ synger hun: ”Himlen sendte dig til mig”, og i hendes anden single ’Just Like Magic’ synger hun: "Tag min pen og skriv nogle kærlighedsbreve til himlen."

Men det er faktisk ikke den eneste gang, at fans har bemærket skjulte referencer til den afdøde ekskæreste. En anden TikTok-bruger, under navnet @saraquarium, har også lavet en TikTiok-video om ligheden mellem sangerindens single 'Obvious' og Mac Millers single 'Come Back To Earth.'

Læs også: Ariana Grande arbejder på julesang sammen med disse to store stjerner

Der er mange fan-teorier om Arianas tekster, men disse virker umiddelbart til at være helt reelle, da det ikke er første gang, at den 27-årige pop/R&B-sangerinde synger om Mac Miller. I hittet ’Thank U, Next’ synger hun: ”Jeg ville ønske, jeg kunne sige tak til Malcolm, for han var en engel.”

Der er slet ingen tvivl om, at den afdøde rapper altid vil have en stor plads i hendes hjerte, og nok også vil dukke op i hendes fremtidige tekster – og hvis man lytter godt nok efter, så vil de skjulte budskaber være helt tydelige.