Fans overbeviste Olivia Rodrigo udgiver snart nyt album, og her er alle tegnene
Kendte

Fans er ikke i tvivl: Olivia Rodrigo udgiver snart nyt album, og her er alle beviserne

Af Josephine Sjelhøj 1. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er under to uger siden, at Olivia Rodrigo udsendte sit debutalbum ’Sour’, men fans er overbeviste om, at hun allerede er klar med en efterfølger. Læs med her og find ud af, hvilke hemmelige spor, fans har lagt mærke til.

Olivia Rodrigo er på kort tid blevet en af verdens største stjerner takket være store hits, såsom ’Drivers License’ og ’Good For You’. Olivias lange strøm af hits blev ledsaget af hendes debutalbum, ’Sour’, som på under to uger allerede ligger nummer et i over syv forskellige lande.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter en masse hemmelige spor, er hendes fans nu overbeviste om, at ’Sour’ ikke er det eneste album, Olivia har arbejdet på, og de forventer derfor allerede efterfølgeren.

En af årsagerne til, at Olivias fans tror, der snart kommer et nyt album, er længden på debutalbummet, som kun er på 30 minutter. De håber derfor, at Disney-stjernen i al hemmelighed har arbejdet på flere sange, som kan findes på et andet album.

De er også overbeviste om, at det nye album hedder ’Sweet’, fordi det er modsætningen til ’Sour’. Samtidig har Olivia også teaset for en masse kærlighedssange, og hvis man lytter til hendes debutalbum, finder man hurtigt ud af, at disse numre mangler.

LÆS OGSÅ: Olivia Rodrigo afslører: "Han er mit celebrity crush"

En af de største hints er dog de pressegaver, Olivia sendte til kendisser, såsom Joe Jonas, Hailey Bieber og Kim Kardashian. Her kunne opmærksomme fans spotte, at der står ”sour then sweet” uden på hver kasse, hvor ordet ’sweet’ står med rødt.

Du kan se de berømte pressegaver, der er lavet i samarbejde med slikmærket Sour Patch Kids, i denne sjove video fra Kim Kardashian. I videoen, som er gået viralt på sociale medier, kan man høre Kim fortælle, at hun elsker Olivias hitsingle ’Drivers License’, mens man i baggrunden kan høre hendes datter, North, sige, at Kim ”aldrig har lyttet til den”.

Sammenlignet med Taylor Swift

Det er ikke nogen hemmelighed, at Olivias allerstørste idol er Taylor Swift, som flere gange har rost den unge sangstjerne.

Ikke nok med at Olivia hylder Taylor på sangen ’1 step forward, 3 steps back’, hvor hun sampler en af verdensstjernens gamle sange, så ser det nu også ud til, at hun følger i Taylors fodspor ved at udgive et såkaldt ’surprise’-album.

LÆS OGSÅ: Harry Styles lancerer sit eget beautybrand

Det har fået mange til at sammenligne de to talentfulde kunstnere, som begge især er blevet kendt for deres relaterbare sangtekster.

Læs nogle af de sjove tweets, der kalder Olivia for den ”næste Taylor” lige her:

MestLæste