Olivia Rodrigo afslører sit celebrity-crush
Kendte

Olivia Rodrigo afslører: "Han er mit celebrity crush"

Af Josephine Sjelhøj 5. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En sjov sketch fra ’Saturday Night Live’ har været med til at afsløre, hvem Olivia Rodrigos største celebrity crush er. Læs med her og find ud af, hvilken kendis, Olivia er helt vild med.

Olivia Rodrigos navn er på alles læber i øjeblikket, efter hendes megahit ’drivers license’ slog alle musikrekorder på under en måned.

Nogle der heller ikke kan stoppe med at tale om ’drivers license,’ er skuespillerne fra det amerikanske underholdningsprogram ’Saturday Night Live’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I en sketch med blandt andet ’Bridgerton’-stjernen Regé-Jean Page og komikeren Pete Davidson, ser man en gruppe mænd, der prøver at forklare Olivias hit. Sketchen, som både nævner de originale ’High School Musical’-stjerner og hele trekantsdramaet mellem Olivia, Joshua Bassett og Sabrina Carpenter, ender med, at de syv mænd synger med på den følelsesladede ballade.

Den sjove sketch var især speciel for Olivia, fordi hendes allerstørste celebrity-crush var med i den.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama: Handler Olivia Rodrigos nye sang om Joshua Bassett og Sabrina Carpenter?

- Pete Davidson, som er min største celebrity-crush, sang den og sammenlignede mig med Taylor Swift, som er mit idol. Det var bare sindssygt, fortæller Olivia om 'SNL'-sketchen.

Hun fortæller også, at det særlige afsnit af underholdningsprogrammet blev vist på hendes 18-års fødselsdag, og at sketchen var den ”bedste fødselsdagsgave nogensinde”.

LÆS OGSÅ: Olivia Rodrigo: ”Jeg plejede at skrive One Direction-fanfiction”

'Saturday Night Live' er ikke de eneste, der er inspireret af ’drivers license’. Hittet har også inspireret en viral TikTok-trend, hvor brugere laver deres egne såkaldte ”POV”-videoer til sangen.

- Jeg tror, at mange mennesker kan mærke og forstå sangen, fordi den er så følelsesladet, siger Olivia om den store opmærksomhed.

Se den sjove 'SNL'-sketch med Pete Davidson her:

Læs mere om

MestLæste