hsmtmts_handler_olivia_rodrigos_nye_sang_om_joshua_bassett_og_sabrina_carpenter.
Kendte

Trekantsdrama: Handler Olivia Rodrigos nye sang om Joshua Bassett og Sabrina Carpenter?

Af Josephine Sjelhøj 11. januar 2021
Olivia Rodrigo har lige udgivet sin debutsingle og fans er overbeviste om, at den handler om hendes medskuespiller Joshua Bassett. Bedøm selv her.

Det lader til, at der er et vaskeægte Disney-drama i gang i stjerneland.

”High School Musical: The Musical: The Series”-skuespiller Olivia Rodrigo har netop udgivet sin nye single ”Drivers License,” og hendes fans er allerede besatte af den.

Flere fans er nemlig overbeviste om, at ”Drivers License” handler om Olivias medskuespiller Joshua Bassett og hans nye kæreste Sabrina Carpenter, som er kendt fra Disney-serien ”Girl Meets World”.

Joshua og Sabrina har tilbragt ekstra meget tid sammen i 2020 og i det nye år. I ”Drivers License” synger Olivia om en blondine, ”som er meget ældre end hende selv”. 21-årige Sabrina er lyshåret og 4 år ældre end Olivia. Er det mon beviset på, at hendes nye sang handler om trekantsdramaet?

LÆS OGSÅ: OMG! "High School Musical" bliver til en serie

Olivia synger også, at blondinen fik hende til at tvivle på sit forhold, og at hun er grunden til hendes usikkerhed.

Flere ting peger på, at Olivia synger om Sabrina, og fans har bemærket, at netop det citat fra sangen er blevet ændret efter Joshua og Sabrina er begyndt at hænge mere ud sammen. I den originale demoversion sang Olivia nemlig om en brunette.

En time efter Olivia offentliggjorde ”Drivers License”, lagde Joshua også et opslag på Instagram, hvor han fortalte, at hans næste single ”Lie Lie Lie” udkommer d. 14. januar.

Flere fans har beskyldt Joshua for at stjæle opmærksomheden fra Olivia ved at udgive en sang så tæt på hendes. Titlen får os til at tænke på, om det kan være et svar til ”Drivers License”. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

Det er ikke kun de 3 Disney-stjerner, der er involveret i dramaet. Fans er også overbeviste om, at de andre HSMTMTS-skuespillere har valgt side.

Opmærksomme følgere har opdaget, at Julia Lester, Joe Serafini, Larry Saperstein, Sofia Wylie og Dara Reneé har støttet Olivias nye sang på Instagram, men det er kun Joe, der har kommenteret på Joshuas Instagram-opslag. Ved de mon noget, vi ikke ved? 

LÆS OGSÅTest: Hvilken Disney-stjerne er du?

Olivia og Joshuas karakterer dater også i HSMTMTS, så det er spændende at se, hvad det nye drama betyder for seriens anden sæson, som snart udkommer.

Selvom fanteorierne ikke er bekræftet, så tyder meget på, at de er sande. Hør sangen her og bedøm selv. 

MegetMere