Kendte

Fanfiction - Blev kærester med Niall Horan

Af Stine Bødker Nielsen 19. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tænk, hvis du var bedste veninder med Louis Tomlinsons kæreste, Eleanor. Måske du selv ville blive kærester med en fra One Direction? Læs ugens fanfiction her!

Fanfiction er opdigtede historier om stjernerne, som deres fans selv har skrevet. Emma Nielsen på 15 år har skrevet denne uges fanfiction.

Tre hurtige til forfatteren

Hvorfor er det fedt at skrive fanfiction?
Det fedt fordi, der ikke er nogen grænser for, hvad man kan skrive. At man selv bestemmer, hvad og hvem man vil skrive om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvorfor har du valgt at skrive om One Direction?
Fordi jeg godt kan lide One Direction og er stor fan af dem. Jeg kan lide alt ved dem! Og så synes jeg, det ville være oplagt at skrive om dem

Hvad inspirerede dig til plottet?
Jeg havde kigget på nogle andre fanfictions, og tænkte at jeg, jeg også ville prøve at lave en. Jeg valgte One Direction som emne, fordi jeg er en true Directioner.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction

Blev kærester med Niall Horan

Jeg sad en helt normal fredag aften i sofaen og slappede af, men der var nu noget særlig ved denne fredag alligevel, for min bedste veninde fra England skulle komme på besøg. Hendes navn er Eleanor. Hun er meget smuk og helt igennem fantastisk, hun er selvfølgelig model, og jeg misunder hende virkelig.

Ikke kun fordi hun er så smuk, men også fordi hun dater en af fyrene fra One Direction, nemlig Louis Tomlinson. Det ringede på døren, og jeg så, at Eleanor stod på den anden side af døren. Jeg sprang i armene på hende, og vi stod længene der og bare krammede.

Læs også: Zayn Malik førte mig til Justin Bieber

Pludselig tog hun et skridt tilbage, tog mine hænder, kiggede mig dybt i øjende og sagde: "Jeg ved, du længe har ønsket dig at møde Louis og de andre drenge, men at de ikke har haft tid til at tage her over, men jeg har en rigtig god nyhed til dig. Jeg har aftalt med drenge, at de kommer i morgen og sover her til søndag. Så tager vi to med dem hjem til England og hygger der en måneds tid, hvis du har lyst?"

Læs også: Test - Kunne du være kærester med Louis fra 1D?

"OMFG … Det er perfekt, du er bare verdens bedste veninde nogensinde! Men du må hjælpe mig med at pakke, og hvad jeg skal have på?!" næsten skreg jeg. Resten af dagen gik med at pakke, vælge tøj og snakke om One Direction, som er mit yndlingsemne.

One Direction på besøg
Jeg vågnende ved, at jeg kunne høre nogen synge. Jeg vendte mig om og så lige ind i øjnene på selveste Niall Horan. Jeg gav ham verden største knus og begynde at tude. Jeg så op, og så at alle fra One Direction stod rundt om min seng og sang for mig. Jeg rejste mig op og gav dem alle et knus. Jeg var i den syvende himmel.

Fanfiction, One Direction, Niall Horan, Eleanor Calder

Læs også: Niall Horan i sorg over afdøde venner

Det første, jeg sagde til Louis, var: "Du er heldig, du har en så dejlig kæreste. Du har bare at passe godt på hende". Han smilede bare. Vi gik ud i køkkenet, og der stod Eleanor, Danielle og Perrie og lavede morgenmad til mig. Det var seriøst den bedste morgen i mit liv. Weekenden gik hurtigt, og jeg havde en fantastik tid sammen med drengene og pigerne. Men specielt Niall og jeg kom rigtig godt ud af det med hinanden. Jeg elskede alle drengene rigtig meget, men jeg var virkelig blevet sådan forelsket-forelsket i Niall.

Hygge i England
På vej til England sad jeg ved siden af Niall, da Zayn kom hen til os og spurgte, om han lige hurtigt måtte snakke med mig under fire øjne. Vi gik lidt væk fra de andre, og han sagde: "Jeg elsker Niall som en ven og vil ikke have, at han kommer noget til. Så hvis det udvikler sig mellem Niall og dig, så må du love mig, at du passer rigtig godt på ham". "Selvfølgelig vil jeg passe på ham Zayn, jeg kunne aldrig finde på at såre ham eller dig eller nogle af de andre drenge," sagde jeg. Zayn gav mig et stort knus, og vi gik på plads igen. Og det skal lige siges, han duftede helt vildt godt.

Læs også: Niall Horan - Jeg vil have irske pølser

Resten af turen sad jeg og snakkede med Niall. Da vi nåede til England, hyggede vi os helt vildt alle ni sammen. Det var den bedste måned i hele mit liv. Niall og jeg er sammen den dag i dag. Jeg er ovre i England mindst fire dage om måneden, og han er i Danmark, når han har tid til at rejse. Det er godt nok ikke så tit, men det okay. Jeg elsker ham, og intet kan skille os ad.

Har du skrevet noget fed fanfiction, som du gerne vil dele på viunge.dk? Så send det til redaktionen@viunge.dk!

MestLæste