Kendte

Er One Direction og The Wanted fjender?

Af Benedikte Brix 7. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi prøver at finde ud af, hvad der sker for ”rivalerne” One Direction og The Wanted.

Rygterne går i kendisland: One Direction taler dårligt om The Wanted, og The Wanted taler dårligt om One Direction. Men hvad er det egentlig, der foregår imellem de to grupper? Vi Unge har undersøgt sagen…

Læs også: One Direction skal have bevæbnede vagter

Louis Tomlinson fra One Direction svarer på alle de rygter, vi har læst rundt omkring:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hvis de gerne vil være rivaler, så lad os gøre det. Jeg vil gerne tale åbent om det, for der er ret frustrerende, siger han til Now.

- Jeg kan huske, da jeg lige havde været til min første audition på X Factor og hørte "All Time Low" for første gang. Jeg syntes, det var en fantastisk sang fra et fantastisk band. Vi mødte dem under showet, og de var rigtig flinke, fortæller Louis Tomlinson og fortsætter:

Læs også: One Direction - Berømmelsen har ikke ændret os

- Men pludselig ændrede det sig. Der var en historie i pressen, hvor de talte grimt om os. Jeg tænkte, deres ord måske var blevet fordrejet. Men så endte der med at være omkring ti historier, og de har gjort nogle små ting på video.

Hvilke ting, drengene fra The Wanted har sagt eller gjort på video, melder historien ikke noget om, men 24-årige Max George bekræfter, at de to boybands ikke er særlig tætte.

Læs også: Pinligt - The Wanted forvekslet med One Direction

- Vi er ikke de bedste venner, så det er ikke sådan, at vi begynder at kramme og kysse, fortæller han til Fabulous og fortsætter:

- Og de kommer med små kommentarer i interviews, når vi bliver nævnt. Men de er unge, og det er, hvad man kan forvente, og jeg griner af det. Hvis de tager det seriøst, så har det måske bare noget med alderen at gøre.

Jay McGuiness er enig med Max George - han mener ikke, at The Wanted har noget imod One Direction:

Læs også: The Wanted vil være større end Beatles

- Vi slås ikke eller noget, det er bare sådan noget, der sker i medierne. Jeg har mødt dem. De er ikke engle, men hvem er det?

Men Louis Tomlinson vil ikke bare lade det ligge. Han er klar på at tage kampen op, hvis The Wanted alligevel beslutter sig for, at de to grupper skal være fjender.

Læs også: The Wanted vil samarbejde med Justin Bieber

- Jeg har det bare sådan, at hvis man vil skabe den rivalisering, så lad os gøre det. Vi har ikke noget imod friktionen eller rivaliseringen. Men jeg har ikke tænkt mig at løbe væk fra det, fordi sådan en person er jeg ikke. Jeg synes ikke, det er fair over for mig og gutterne, siger Louis og fortsætter:

- Jeg havde tænkt mig at sige noget uforskammet. Eller noget seksuelt. Men det er sådan noget, The Wanted ville gøre.

Pas nu på, Louis - var det ikke meningen, I ikke skulle tale grimt om hinanden? Her på Vi Unge synes vi jo, det kunne være lidt hyggeligt, hvis alle boybands bare var venner. Hvad synes du?

Læs også: One Direction elsker skrigende fans

MestLæste