Kendte

The Wanted vil samarbejde med Justin Bieber

Af Line Sølvhøj Jensen 25. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
The Wanted drømmer om at samarbejde med Justin Bieber i fremtiden, og gruppen har allerede en sang klar, som de tror, vil passe perfekt til Justin Bieber!

Der er sikkert mange, der drømmer om at samarbejde med Justin Bieber, og gruppen The Wanted er nogle af dem. The Wanted har allerede optrådt sammen med Justin Bieber, men de håber på et endnu større samarbejde med Bieber i fremtiden.

Læs også: 10 facts om Nathan fra The Wanted.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Faktisk er The Wanted så klar på et samarbejde med Bieber, at de allerede har en sang klar, som de tror, Justin Bieber vil elske.

- Vi har talt om et samarbejde, og vi har en sang, som vi tror, han vil lyde godt på, fortæller Jay McGuiness fra The Wanted.

Læs også: Min drøm gik i opfyldelse, da jeg mødte Justin Bieber.

The Wanted har også udtalt, at de drømmer om at lave musik sammen med Chris Brown på et tidspunkt, og Siva Kaneswara fortæller, at de allerede har snakket med Chris Brown, og at han er åben over for et eventuelt samarbejde.

Læs også: Fan smed pizza efter The Wanted.

The Wanted har allerede fået rigtig meget succes, og de er enige om, at deres succes nok skal fortsætte, uanset om Justin Bieber eller Chris Brown takker ja til et samarbejde med dem.