vi unges blog

Min drøm gik i opfyldelse, da jeg mødte Justin Bieber

Af Ida-Marie 15. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ida-Marie blev den heldige vinder af et møde med Justin Bieber i London, og nu kan du læse om hendes tur her!

Den 31. oktober var en helt normal mandag, bortset lige fra, at det var i dag Vi Unge ville finde vinderen af konkurrencen om et møde med Justin Bieber.

Læs også: Vinderen af Justin Bieber konkurrencen er...

Jeg havde ikke snakket om andet end konkurrencen hele dagen, og jeg håbede med krop og sjæl, at jeg ville vinde.

- Du vinder jo ikke.. Der er jo sikkert rigtig mange, der har meldt sig til, sagde min veninde. Men klokken 12.11 den mandag gik min største drøm i opfyldelse.

Jeg sad midt i timen, da jeg pludselig hørte min mobil i min taske. Jeg gik ud på toilettet for at tage den, og i røret fik jeg at vide, at jeg havde vundet konkurrencen!
Jeg begyndte at græde og kunne slet ikke trække vejret. En lærer kom ud til mig på toilettet, og spurgte om jeg var okay. Selvfølgelig var jeg det, jeg skulle jo møde Justin Bieber!

Jeg skyndte mig ind i klassen og fortælle det. I starten var der ikke nogen, der troede på det, men da de så mit ansigtsudryk, og at jeg græd af glæde, troede de på mig.

Læs også: Justin Bieber-sengesæt designet til Vi Unge

Dagen var kommet, og vi var i lufthavnen klokken 05.45, hvor min mor og jeg mødtes med tre andre heldige vindere deres mødre og én fra Universal Music, som skulle hjælpe os rundt i London.

Inden koncerten fik vi lidt at spise, og derefter gik vi op og stillede os i et område, der hed "Golden Cirkel", hvor vi skulle stå. Vi stod HELT FORREST. Det var virkelig vildt!
Vi ventede på Justin i tre timer, fordi vi ville stå forrest.

Når jeg har set piger stå at græde helt vildt, når de ser Justin Bieber, har jeg tit tænkt, at jeg sikkert godt ville kunne holde det inde, hvis det var mig, men jeg er blevet meget klogere! Jeg forstår dem 100 procent nu. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle stå så tæt på Justin, imens han sang, og jeg blev bare så glad, at jeg stortudede.

Justin kom løbende ind på scenen, imens han sang "Santa Claus is coming to town", derefter sang han "Never say never" og herefter "Mistletoe", da han havde sunget den færdig, kom det engelske drengeband "The Wanted" ind på scenen, og sang og dansede med Justin til deres sang "Lightning". Efter at de havde været inde på scenen sluttede Justin af med at synge "Baby".

Læs også: Backstage til Justin Biebers "Mistletoe"

Det var en vildt god koncert, især fordi vi var så tæt på, så Justin sang ned til mig!

Bagefter stillede vi os i kø til at komme ind og møde Justin og få taget billede med ham.

Inden vi kom ind, var der helt vildt mange vagter, som råbte at man ikke måtte kysse, kramme eller røre ham. Man måtte heller ikke snakke med ham, og han måtte heller ikke snakke til en. Jeg blev lidt overrasket over, at sikkerheden var så hård, men han er jo også en rigtig stor stjerne.

Læs også: Sådan kysser Justin Bieber

Det blev så vores tur, og vi gik hen til ham. Da jeg var på vej over mod ham, kigger han på mig, og siger "Hey!", mens han smiler det mest charmerende smil til mig.

Jeg stillede mig ved siden af ham, da vi skulle have taget billede med ham, men jeg stillede mig lidt fra ham, fordi jeg var bange for at blive smidt ud og ikke få mit billede, hvis jeg rørte ham, men i det jeg stiller mig der, lægger han sin arm om mig og trækker mig ind til ham! Det var det mest uvirkelige, jeg nogensinde har prøvet!

Da Justin lægger sin arm om mig, råbte en vagt "DONT TOUCH!", fordi jeg lagde min arm om ham. De var ret strenge. Jeg havde lovet mig selv, at jeg ville gøre alt for ikke at græde, når jeg mødte ham, og det gik også lige indtil, jeg var ude derfra, så væltede tårerne ud!

Min mor og jeg blev en ekstra dag i London for at komme ud og opleve stedet. Vi fik shoppet en del, og jeg fandt nogle smykker med Justin, som jeg blandt andet købte. Jeg købte også parfumen Someday med hjem til to veninder.

Vi var også i Madame Tussauds voksmuseum, hvor hans voksfigur var.

Tusind tak, Vi unge. I fik min største drøm til at gå i opfyldelse. Vi havde en helt igennem fantastisk tur, som jeg aldrig vil glemme! Lots of love - Ida-Marie ?

MestLæste