Kendte

Er Kylie Jenner og Jordyn Woods blevet veninder igen?

Af Anna Løwe 7. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans af de tidligere BFFs kan (måske) ånde lettet op. Der er nemlig flere tegn på, at Kylie Jenner og Jordyn Woods’ venskab er på vej tilbage!

Kardashian/Jenner-familien er kendt for masser af drama, men i februar kunne interesserede fans følge med i et af familiens største dramaer, siden Kylie og Kendall Jenners far, Bruce, offentliggjorde, at han ville være kvinde. Kylies BFF Jordyn Woods blev nemlig set til en fest sammen med Khloé Kardashians kæreste, Tristan Thompson, og det var ikke kun venskabeligt. Jordyn og Tristan blev set kysse, og der gik ikke længe, før både Kylie og Khloé fik det at vide. OMG. Tiden efter var viiirkelig dramatisk, og Khloé smed Tristan ud, mens Kylie smed Jordyn ud – hun havde ellers boet i Kylies gæstehus og helt sikkert nydt godt af Kylies rigdom. Alle stod tilbage med spørgsmålet: Hvorfor?

Læs også: Drama mellem Kylie Jenner og BFF Jordyn Woods: Kæmpe skandale for hele familien!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jordyn Woods er rigtig gode venner med Will Smiths familie, og efter et par uger satte hun sig ned sammen med Will Smiths kone, Jada Pinkett Smith, og fortalte om episoden. Ifølge Jordyn havde hun ikke lagt op til Tristan, men hun indrømmende, at hun havde overskredet nogle grænser ved at tage med til fest hjemme hos ham, og at hun måtte have sendt ham forkerte signaler, siden han gav hende et lille kys, da hun gik.

Læs også: Så hårdt er det at være Kylie Jenners assistent

Nu er der gået omkring fire måneder, og Jordyn har ikke været at se på Kylies Instagram overhovedet – til gengæld unfollowede Kylie aldrig Jordyn, og Jordyn har liket en masse af Kylies posts siden. Og nu går der altså rygter om, at de to veninder stille og roligt finder tilbage til hinanden. De er blevet spottet spise brunch og frokost to gange i Calabasas, hvor Kylie bor, så måske er de i gang med at tale tingene igennem? Det vigtigste for Kylie er dog, at hun respekterer storesøster Khloé, som jo virkelig blev forrådt af både Tristan og Jordyn. Så om det nogensinde bliver det samme igen, må tiden vise … Vi håber, de finder ud af det alle sammen!