Kendte

Er Kristen Stewart utro igen?

Af Benedikte Brix 10. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu går der nye rygter om, at Kristen Stewart er Robert Pattinson utro. Læs dem her!

Robert Pattinson kom hjem fra Australien sidst i marts, da han var færdig med optagelserne til den nye film "The Rover". Men han og Kristen Stewart nåede kun at være genforenet meget kort, før der kom rygter om, at hun havde været ham utro - igen.

Læs også: Kristen og Robert holder bare pause

Det er magasinet Heat, der skriver, at Kristen Stewart har haft gang i en anden, mens Robert Pattinson har været på filmoptagelse. Faktisk går rygterne på, at det er Robert bedste ven, den 26-årige musiker Marcus Foster, som Kristen er blevet vild med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Kristen mødtes med Marcus til en vens fest i L.A. for et stykke tid siden, og det virkede som om, hun flirtede med ham for at komme over Rob, fortæller en kilde og fortsætter:

Læs også: Robert Pattinson - Det føles som verdens undergang

- I begyndelsen afviste Marcus hende og insisterede på, at hun var ét stort rod og sagde, at han aldrig ville forråde Rob, men efter et par uger kom de nærmere hinanden, og siden har de praktisk talt været uadskillelige, siger kilden.

Kristen Stewart har før indrømmet, at hun var Robert utro. Det var i sommer, hvor hun var sammen med Rupert Sanders, som var instruktør på filmen "Snow White and the Huntsman".

Læs også: Kristen Stewart havde en affære

Tror du, de nye utroskabsrygter er sande?

kristen stewart, utro, robert pattinson, kærester, slået op, affære, marcus foster

Marcus Foster.

MestLæste