Kendte

Er Hadid-babyens navn mon titlen på en ny Taylor Swift sang?

Af Line Lei Mohrsen Jensen 16. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 31-årige sangerinde og selvvalgte ’tante’ til Hadid-babyen, Taylor Swift, har netop udgivet en ny sang med en bemærkelsesværdig titel. Fans tror derfor, at ’tante’ Swift har fået æren af at afsløre navnet på Gigi Hadid og Zayn Maliks lille pige, som it-parret ellers har holdt skjult, siden hun kom til verden i september.

Selvom det efterhånden er ved at være et stykke tid siden, at topmodellen, Gigi Hadid, og sangstjernen, Zayn Malik, indtog titlerne som forældre, har de ikke delt mange billeder og informationer om deres lille datter.

Faktisk har stjerneparret gået så stille med dørene, at de ikke engang har offentliggjort deres datters navn. Men nu er der flere, der tror, at det er fordi, at Gigis tætte veninde og Hadid-babyens ’tante’, Taylor Swift, har fået æren af at afsløre det.

Ja, du læste rigtigt. Måske har Taylor Swift haft en finger med i spillet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor er Taylor Swift den sødeste "Tante" for Zayn og Gigi Hadids datter

Spekulationerne om at ’tante’ Swift kunne stå bag afsløringen af Hadid-babyens navn startede fredag den 11. november, da sangstjernen meget uventet udgav et nyt album, Evermore.

Albummets ottende sang har startet en lavine af undren blandt Taylors mange fans på grund af titlen, som er pigenavnet Dorothea. En titel, som flere nu tror, er navnet på Gigi Hadid og Zayn Maliks datter.

Læs også: Se billedet: Gigi Hadids mor har delt et nyt billede af Hadid/Malik-babyen

Den massive undren blandt de mange fans, er ikke noget, som kommer ud af det blå, for hvis spekulationerne passer, ville det ikke være første gang, at Taylor Swift afslører et kendisbarns navn.

Tilbage i juli 2020 udgav Taylor Swift nemlig albummet, Folklore, og her fik hun æren af at afsløre navnet på Blake Lively og Ryan Reynolds datter, Betty, hvilket hun gjorde med den fineste sang, som bærer samme navn, og som på ægte Taylor-manér omhandlede kærlighed.

Udover at det musikalske talent tidligere har afsløret navne gennem sine fortryllende sange, mener flere fra Taylors store følgerskare også, at sangens placering på albummet heller ikke er helt tilfældig.

I starten af december postede Gigi Hadid nemlig et billede på sin Instagram med teksten "August, waiting for our girl" og netop det kunne være et hint om, at der altså er noget om tallet otte, idet august er årets ottende måned - og nu også Dorotheas placering på Evermore.

Om de mange fanteorier holder stik, vil kun tiden vise. Indtil videre er der nemlig ingen fra Hadid/Malik-familien, der har kommenteret på spekulationerne.

Men navnet Dorothea kunne altså godt tyde på at være rigtigt, da den 31-årige sangerinde både er en tæt ven af familien og tidligere har offentliggjort kendisbørns navne gennem sin drømmende musik.

Vi glæder os derfor (ekstra meget) til at se, hvad der bliver delt om Hadid-babyen næste gang!

MestLæste