emma_watson_stopper_karrieren
Kendte

Emma Watson stopper karrieren

Af Maria Hoang og Josephine Sjelhøj 26. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
’Harry Potter’-stjernen har været et kendt ansigt, siden hun var ni år, men nu er livet i rampelyset et overstået kapitel.

Hele verden lærte Emma Watson at kende som Hermione Granger i ’Harry Potter’-filmene.

I en alder af blot ni år blev den britiske pige en verdensstjerne, men hvis man skal tro rygterne, så har den nu 30-årige skuespiller planer om at stoppe sin skuespilkarriere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er Daily Mail, der har opdaget, at skuespilleren med sin managers egne ord er gået i "dvale", og at hun ikke "tager nye jobs".

LÆS OGSÅ: Daniel Radcliffe: ”De første ’Harry Potter’-film gør mig flov”

Ifølge det britiske mediers oplysninger fokuserer hun på at bruge sin tid sammen med kæresten Leo Robinton, som hun angiveligt er blevet forlovet med.

- Emma er gået under jorden, hun slår sig ned med Leo. De holder sig væk fra rampelyset. Måske vil hun gerne stifte familie, afslører en kilde til avisen.

Ikke den eneste

Emma Watson er ikke den eneste ’Harry Potter’-stjerne, der overvejer at droppe skuespillet.

Rupert Grint, der blev kendt som Ron Weasley, har tidligere fortalt, at han også drømmer om at stoppe sin karriere på et tidspunkt. Den følelse er kun blevet større, efter han er blevet far.

LÆS OGSÅ: Rygtet siger: "Harry Potter"-serie er på vej

Selvom han elsker sit arbejde, så har berømmelse aldrig været noget, han har været vild med. Det er især fordi, han mærkede berømmelsen fra en meget tidlig alder.

- Jeg vil altid være taknemmelig overfor ’Harry Potter’-fansene, og jeg nægter aldrig at tage selfies med dem. Men jeg savner at være anonym, fortæller Rupert.

MestLæste