Florence Pugh
Kendte

Efter hemmeligt brud: Har Florence Pugh fået en ny kæreste?

Af Kicki Bengtsen 16. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Det ser ud til, at skuespilleren har fundet sig en ny kæreste efter bruddet med tv-stjernen Zach Brass.

Sidste år kom det frem, at Florence Pugh var blevet single efter et brud med sin daværende kæreste gennem flere år, den 21 år ældre tv-stjerne Zach Brass.

Nu har den 27-årige skuespillerinde tilsyneladende fundet kærligheden igen.

I hvert fald blev hun på Valentines Day forleden spottet sammen med en ny mand ved navn Charlie Gooch, og de to så ud til at være meget glade for hinanden.

Det skriver Page Six.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge det amerikanske medie var det nye kærestepar yderst kærlige og både krammede og holdt i hånd, mens de gik tur og nød et glas vin på den romantiske dag.

Rygterne om Florence Pugh og Charlie Gooch begyndte at florere allerede i december, da de to blev fotograferet sammen til festen efter British Fashion Awards.

Der er ikke særlig mange detaljer fremme om Charlie Gooch, men han skal angiveligt være brite ligesom Florence Pugh, og der går rygter om, at de skal have mødt hinanden, da de begge studerede i Oxford.

Florence Pughs seneste offentlige forhold var med tv-stjernen Zach Brass, der med sine 47 år er hele 20 år ældre end hende, hvilket var genstand for kritik gennem det meste af deres forhold.

De to skuespillere mødte hinanden, da Zach Brass lavede en kortfilm for Adobe i begyndelsen af 2019 og blev kærester kort efter.

I august 2022 kom det dog frem, at stjernerne havde været i et hemmeligt brud tidligere på året.

– Vi har forsøgt at gøre det, uden hele verden fandt ud af det, fordi det i forvejen har været et forhold, som mange har haft en mening om, sagde Florence Pugh og henviste til den store aldersforskel mellem dem.

– Vi følte bare ikke, at det ville gøre noget godt for os at høre millioner af mennesker fortælle os, at de er glade for, vi ikke længere er sammen, fortsatte hun.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste