Kendte

Droppede Olivia Wilde sin hund på grund af Harry Styles?

Mariah Leitisstein 25. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
"Don't Worry Darling"-instruktøren sagde farvel til sin hund, så hun kunne være mere sammen med sin nye kæreste. Sådan lød anklagerne. Men nu stepper en ny kilde ind i sagen og meddeler, at hunden har det godt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Romancen mellem Olivia Wilde og Harry Styles har affødt flere vilde historier, end nogen Hallmark-film ville kunnet have fundet på.

Vi har både utroskab, en knust eksforlovet, der kaster sig under køretøjer, en eksbarnepige med mørke hemmeligheder, en salatdressing ud over det sædvanlige, og nu også historien om den adopterede hund, der måske blev droppet til fordel for hr. Styles.

"Don't Worry Darling"-instruktøren er nemlig senest blevet anklaget for at have genhuset sin hund, Gordy, så hun i stedet kunne spendere mere tid med den britiske popstjerne.

- Olivia adopterede Gordy, da han var to måneder gammel og efter at have givet ham masser af kærlighed og opdragelse og rejseoplevelser, har Wilde indset, at Gordy ikke rigtigt er vild med at rejse og desuden ikke var glad blandt småbørn.

- Gordy havde fået et meget stærkt bånd til sin hundelufter og i Gordys bedste interesse og efter megen eftertanke blev hans nye hjem hos sin Brooklyn-hundelufter.

Virksomheden forklarer desuden, at de har valgt at dele historien, fordi medierne har sat "en MaeDay-adopter" (aka Olivia Wilde) i et dårligt lys.

Olivia Wilde og eks'en, "Ted Lasso"-stjernen Jason Sudakeis, der gik fra hinanden i november 2020, har tidligere taget stærkt afstand til barnepigens udtalelser om deres forhold.

- Som forældre er det ekstremt trist at høre, at ens tidligere barnepige til vores børn vælger at dele så falske og grove løgne om os offentligt, sagde det tidligere par i en fælles udtalelse og fortsatte:

- Hun (barnepigen, red.) har i 18 lange måneder chikaneret os, vores familie, vores venner og vores kollegaer, men nu har chikanen nået nye højder. Vi vil fortsætte med at fokusere på vores børn og håber, at hun nu vil vælge at lade vores familie være i fred.

Olivia Wilde er nu kærester med Harry Styles.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste