Kendte

Dirty Dancing med Taylor Swift og Harry Styles

Af Benedikte Brix 12. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det nye power-par Taylor Swift og Harry Styles overraskede alle, da de dansede den berømte scene fra filmen Dirty Dancing til en fest. Se billedet her!

Taylor Swift og Harry Styles tog til en efterfest med resten af medlemmerne af One Direction, da gruppen havde spillet deres store, udsolgte koncert i Madison Square Garden i New York i sidste uge. Og det gik ikke stille af sig.

Læs også: Taylor Swifts forhold til Harry Styles giver problemer

De to stjerner opførte dansen fra den berømte slutscene i filmen "Dirty Dancing" til stor jubel for alle gæsterne til festen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Taylor Swift løb ind i Harry Styles' arme og blev løftet op, mens hun holdt armene ud til siden - præcis ligesom Patrick Swayze løftede Jennifer Grey i den romantisk film fra 80'erne.

- Det var genialt. Sangen kom på, og så begyndte de bare at danse sammen, fortæller en gæst til avisen The Sun.

Læs også: De første billeder af Taylor Swift og Harry Styles sammen

Sangen er naturligvis "(I've Had) The Time of My Life".

- De kendte ikke dansen fra start til slut, men mod slutningen snakkede de lidt sammen, og så tog hun tilløb og hoppede ind i hans arme. Alle grinede og heppede på dem, fortæller kilden, der også var med til festen.

Taylor, der fylder 23 år i morgen, og Harry sang og karaoke med Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og deres ven Ed Sheeran, som varmer op for Taylor Swift på hendes tour i Nordamerika i 2013.

Læs også: Taylor Swift skal møde Harry Styles' forældre

Hvem ville du helst rekonstruere scenen fra "Dirty Dancing" med?

harry styles taylor swift dirty dancing dans løft

MestLæste