Kendte

Det handler Katy Perrys sang om

Af Stine Nielsen 10. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige nu hitter Katy Perry med sagen ”Roar”, og nu afslører hun, hvad sangen egentlig handler om. Er det mon kæresten John Mayer?

Du har sikkert allerede hørt den tusind gange, for Katy Perrys nyeste single "Roar" er blevet et kæmpe hit. Sangen beskriver blandt andet, hvordan hun tidligere har holdt sig tilbage, men nu har fået ny styrke.

Læs også: Katy Perry blev droppet over sms

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med BBC Radio 1 afslører Katy præcis, hvad sangen egentlig handler om.

- "Roar" er en sang, jeg skrev, mens jeg var en smule oprevet. Jeg havde på det tidspunkt en pause fra min kæreste, som jeg elskede meget højt, og det gjorde virkelig ondt i hjertet. Jeg sagde til mig selv: "Jeg har brug for at se, hvad der foregår indeni mig og være sikker på, at jeg er okay." Når man slår op med nogen, er det nemt at sige, at de er skøre og tænke, at det er dem, der er noget galt med, men ærlig talt er der måske 50 procent af det, som er ens eget ansvar. Det var bare på tide, at jeg var ærlig over for mig selv, siger Katy.

Derfor mener flere medier, at Katy taler om forholdet til on/off-kæresten John Mayer, som hun er sammen med igen.

Læs også: Katy Perry tror stadig på kærligheden

John Mayer har i øvrigt været ude og rose sangen til skyerne og fortalt om, hvordan det var at høre sangen, inden den blev udgivet..

- Jeg kan huske, at jeg hørte den og sagde: "Wow, sikke en interessant oplevelse" at høre noget, som du ved, er kæmpestort, før det er kæmpestort. (…) Millioner af mennesker vil danse på bordene til den, har John Mayer sagt til Billboard.

Sødt!

Du kan se videoen til "Roar" herunder:

Hvad synes I om "Roar"? Og tror I, den handler om John Mayer?

KatyPerrystilgalleri

MestLæste