Kendte

Derfor kom Zac Efron i problemer

Af Marie Søndergaard 20. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er flere grunde til, at Zac Efron kom ud i et stofmisbrug.

Zac Efron har været rigtig god til at skjule for verden, at han har været ude i problemer. Nu viser det sig nemlig, at han faktisk har været indlagt til afvænning to gange i år. Hans venner er meget bekymrede for, at han skal få endnu et tilbagefald, og at Zac måske tager en overdosis og mister livet på samme måde som Cory Monteith!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zac Efron laver to film om stoffer

- Vennerne er virkelig bekymrede for ham, for hvis Zac får et tilbagefald ligesom Cory Monteith, og begynder at tage stoffer som før, han kom i behandling, vil det slå ham ihjel, siger en af Zacs venner til RaderOnline.

Læs også: Zac Efron har søgt hjælp

Venner fortæller, at der er flere grunde til, at Zac kom ud i et stofmisbrug. Flere kilder fortæller, at han har problemer med sine forældre, som stadig prøver at styre hans liv. Han skulle også være ked af, at karrieren ikke er gået den vej, han gerne ville. Flere fortæller også, at Zac har haft pigeproblemer, og at han har hængt ud med en gruppe venner, som havde dårlig indflydelse på ham.

Læs også: Fans mindes Cory Monteith

Vi ved ikke rigtigt, hvad vi skal tro på, men vi håber, at Zac Efron snart fortæller om sin nedtur, så vi kan finde ud af, hvad der er sket. Det må i hvert fald være rigtig hårdt for ham.

Hvilket råd ville du give Zac Efron?

MestLæste