Kendte

Zac Efron laver to film om stoffer

Af Benedikte Brix 22. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Heldigvis ser det ud til, at vi kan blive ved og ved og ved med at savle over søde Zac Efron. Læs om hans to nye film her!

Zac Efron er i fuld gang med komedien "Townies", der kommer til næste år, og i år kommer vi både til at se ham i den romantiske "Are We Officially Dating?" og dramaet "Parkland".

Læs også: Har Zac Efron fået en ny kæreste?

Men det stopper ikke der, for nu har Zac skrevet under på to nye filmroller. Han skal spille med i filmene "Narc" og "Autobahn", der begge handler om stoffer.

Læs også: Zac Efron quiz

"Narc" er en thriller, der handler om en studerende (Zac Efron), som er meget populær, men pludselig tager politiet ham i at dele kokain ud til en fest. I stedet for at blive arresteret laver han en aftale med politiet om at være undercover - så han lever et dobbeltliv som studerende og spion.

I "Autobahn" skal Zac Efron spille en rygsækrejsende, der bliver chauffør for en gruppe narkotikaproducenter. Pludselig går noget galt, og Zac må flygte i høj fart på den tyske motorvej (Autobahn), mens han prøver at undgå, at hans kæreste (der skal spilles af Amber Heard) bliver taget som gidsel.

Læs også: Zac Efron - Hvad er der galt med at være bøsse?

Autobahn bliver optaget i Tyskland, så det kunne da være, vi skulle tage en tur ned over grænsen…

Hvad synes du, er det bedste, Zac Efron har lavet?

MegetMere