Kendte

Zac Efron – Hvad er der galt med at være bøsse?

Af Thomas Flindt 12. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den lækre skuespiller, Zac Efron, svarer igen på bøsse-rygterne i et stort interview med The Advocate.

Efter sin komet-debut som skuespiller i de tre "Highschool Musical"-film er Zac Efron blevet voldsomt populær hos det modsatte køn. Det lækre fyr kunne date tusindvis af lækre piger, og i en længere periode var han kærester med sin smukke kollega, Vanessa Hudgens.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zac Efron - Det var skørt at være korthåret

Men der er for nyligt opstået rygter om, at den 24-årige skuespiller ikke længere et til piger men derimod drenge. Zac Efron, bøsse? Lyder usandsynligt …

- Jeg kan ikke lide at leve i frygt for rygter til at starte med - sådan er jeg opdraget - men jeg kan ikke se, hvad der er galt ved at være bøsse, udtaler hotte Zac Efron til The Advocate, der er et magasin til homoseksuelle.

Læs også: Zac Efron - Hun var min store kærlighed

Det er første gang, at Zac interviewes af et homoseksuelt medie, og han er faktisk beæret over den støtte, han har fået af de homoseksuelle siden, han blev kendt som lækre Troy fra "Highschool Musical".

- Jeg har altid følt mig værdsat af det homoseksuelle samfund, og jeg er utrolig taknemmelig og beæret. Jeg er meget kendt med den støtte, jeg har fået fra jer over årene, og det er vildt, at det har taget så lang tid for jer at få et interview med mig, men I skal vide, at jeres støtte ikke er blevet overset, fortæller Zac ærligt til The Advocate.

Tag testen: Hvilken "Highschool-musical"-stjerne er du?

Wow. Det er godt nok meget modigt af Zac Efron at være så ærlig, specielt fordi, at andre medier måske kan bruge udtalelserne til at blusse mere op under bøsse-rygterne. Respekt, Zac!

Hvorfor tror I, at nogen medier tror, at Zac er bøsse?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste