Kendte

Demi Lovatos planer for fremtiden

Af Line Sølvhøj Jensen 30. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Demi Lovato kun er 19 år, så ved hun allerede nu, at hun vil giftes og have børn, inden hun fylder 30 år.

Demi Lovato ved allerede nu, at hun både vil giftes og have børn, og hun har også lagt planer for, hvornår det skal være. Selv om hun endnu ikke har fundet manden i sit liv, så har hun planlagt, at hun skal giftes og have børn, inden hun fylder 30 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Demi Lovato skader stadig sig selv.

- Jeg vil giftes og have børn inden for 10 år. Det skal være med en fyr, som får mig til at grine. Selvfølgelig skal jeg være tiltrukket af ham, men det tæller virkelig hos mig, hvis han har humor, har Demi Lovato fortalt til magasinet Cosmopolitan.

Læs også: Demi Lovato er vild med Niall fra One Direction.

Demi Lovato har haft et lidt kaotisk liv, siden hun blev indlagt i 2010, og hun har kæmpet med at overvinde sin depression og spiseforstyrrelse. Hun har udtalt, at hun har tænkt meget over, hvad hendes forældre har tænkt om hende, men til gengæld er hun mere ligeglad med, hvad en fyr tænker om hendes fortid:

Læs også: Demi Lovato tabte håret.

- Det bekymrer mig egentlig ikke, at en fyr kender til min fortid, før vi overhovedet går ud sammen, udtaler Demi Lovato, der samtidig siger, at hun aldrig vil være sammen med en fyr, der vil styre hendes liv.

MestLæste