Kendte

Cole Sprouse reagerer på breakup-rygter

Af Anna Løwe 8. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, internettet gik helt amok, da der gik rygter om, at Cole Sprouse og Lili Reinhart aka Sprouseheart havde slået op. Nu reagerer Cole.

I sidste måned gik der verden over rygter om, at Cole Sprouse og Lili Reinhart havde slået op efter to år som par. Parret var til at starte med ret stille, og de hverken be- eller afkræftede rygterne, hvilket fik fans til at tro, at det måske var rigtigt nok. Der gik (heldigvis) ikke længe, før både Cole og Lili postede billeder på Instagram, hvor de jokede med hele situationen og gjorde det tydeligt, at ingen af os havde grund til at tro på rygterne.

Nu afslører Cole, hvad han tænker om det hele.

I et interview med Entertainment Tonight blev Cole spurgt, hvor irriterende han syntes, rygterne var, og her svarede han: ”overdrevet meget”, men uddybede hurtigt, at han faktisk er ligeglad, for det er sådan, branchen er.

”Jeg tror bare, man skal få lidt sjov ud af det”, fortæller Cole og fortsætter: ”Det er jo lidt noget, der følger med, men så længe, man kan få lidt sjov ud af det, er det helt fint”.

Læs også: Cole Sprouse afslører det mest romantiske, han nogensinde har gjort

Både Cole og Lili virker til at have lagt rygterne bag sig allerede. Lili lagde et megasødt digt på sin Instagram, som var dedikeret til Cole på hans fødselsdag. Da Cole blev spurgt, om han skulle fejre Lilis kommende fødselsdag, fortalte han, at han ville lave noget helt anderledes for hende denne gang. Er vi de eneste, der glæder os til at se, hvad det er?!

“Jeg finder på noget smukt!”, fortæller Cole. Ååårh! De er seriøst couple GOALS.

 

 

 

MegetMere