Kendte

Update: Har Cole Sprouse og Lili Reinhart overhovedet slået op?

Af Selina Sander Jensen 26. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere på ugen kom det frem, at Cole Sprouse og Lili Reinhart efter sigende skulle have slået op. Nu har Lili Reinhart brudt tavsheden, og måske har der faktisk aldrig været et break-up?! Læs mere her!

Opdateret 26.07.2019

Tidligere på ugen kom det frem at ”Riverdale”-stjernerne Lili Reinhart og Cole Sprouse, ifølge kilder, skulle have slået op efter at have været sammen i to år (se længere nede), men nu viser det sig, at det måske ’bare’ var rygter…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I går postede Lili Reinhart nemlig et billede på Instagram af forsiden af den nyeste udgave af W Magazine, hvor hun og Cole Sprouse begge poserer. Til billedet skrev hun:

”Breaking: En pålidelig kilde har bekræftet, at ingen ved en skid.”

Se Lilis opslag her:

Det kunne altså meget vel være en hentydning til, at Cole og Lili stadig er kærester, og at det andet bare var rygter, men, som Lili skriver, er der ”ingen der ved en skid” om deres forhold, og det er der ret god grund til. Lili forklarede nemlig til W Magazine, at det kun er hende selv og Cole, der ved noget om deres forhold:

”I starten ville jeg ikke have, at tingene skulle være private. Nu, hvor jeg er X antal år inde i vores forhold, så sætter jeg pris på det privatliv vi har, og som han (Cole) har opfordret mig til at tage. Ingen ved, hvor længe vi har været sammen, og ingen finder ud af det, indtil vi er klar til at sige det. Ingen ved, hvordan vi blev forelskede i hinanden udover vores tætte venner og os selv. Det er meget særligt.”

Forsidebilledet med Cole og Lili blev taget tilbage i maj, og dengang valgte Cole og Lili faktisk at blive interviewet til bladet hver for sig. Lili forklarede i interviewet, at de ville interviewes hver for sig, fordi de begge gerne vil have hver deres identitet:

”Vi anerkender, at vi er i et forhold, men det er en lille del af, hvem vi er som mennesker. Vi vil gerne have vores egen individuelle identitet.”

W Magazine skriver, at de to interviews med Cole og Lili og forsidebilledet blev lavet, før de slog op.

Det er altså ikke til at vide, om der har været sket noget mellem Lili og Cole, eller om det hele bare har været rygter – og hvis det står til Lili og Cole, så finder vi sikkert heller aldrig ud af det!

Læs også: Cole Sprouse afslører det mest romantiske han nogensinde har gjort

23.07.2019:

Om få måneder starter ”Riverdale” sæson 4, men selv om Jughead og Betty vender tilbage som kærester i serien, så er det altså efter sigende slut mellem skuespillerne Cole Sprouse og Lili Reinhart, der i to år har været kærester bag skærmen.

En kilde har fortalt E! News, at Lili og Cole slog op tidligere på sommeren, og at de ikke bor sammen nu. Kilden har også sagt, at Cole og Lili bevidst har prøvet at holde afstand til hinanden, men de skulle være på bedre fod nu, hvor optagelserne til ”Riverdale” sæson 4 er gået i gang.

Hele weekenden har der været Comic Con, hvor både Cole, Lili og de andre ”Riverdale”-skuespillere deltog, og ifølge Us Weekly holdt skuespillerne sig på afstand af hinanden, når de havde mulighed for det. En person skulle også have overhørt Cole sige, at det er slut mellem ham og Lili.

Læs også: Cole Sprouse og Lili Reinhart afslører: Sådan bliver Betty og Jugheads forhold i "Riverdale" sæson 4!

Lili postede selv et billede fra Comic Con på Instagram, hvor hun sad mellem Cole og KJ Apa med teksten ”Please sæt mig aldrig mellem de to her igen.” Så det tyder altså på, at Cole og Lili heldigvis stadig er ret gode venner.

Se opslaget her:

Vis dette opslag på Instagram

Please don’t put me between these two ever again.

Et opslag delt af Lili Reinhart (@lilireinhart) den

Cole og Lili har tidligere været meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, så det er altså ikke sikkert, at der kommer en officiel udmelding fra nogen af dem foreløbigt, om, hvorvidt de har slået op eller ej.

Selv om det er megatrist, at Cole og Lili nok har slået op, så er vi altså glade for, at det virker som om, at de stadig er gode venner, nu, hvor der stadig skal være kærlighed i luften mellem deres karakterer Jughead og Betty i ”Riverdale”.