Kendte

Cole Sprouse afslører det mest romantiske han nogensinde har gjort

Af Selina Sander Jensen 18. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Riverdale”-stjernen Cole Sprouse er tilsyneladende meget romantisk anlagt, og nu fortæller han om det mest romantiske, han nogensinde har gjort for sin kæreste Lili Reinhart.

Cole Sprouse har i et interview med Glamour Magazine afsløret det mest romantiske, han nogensinde har gjort for en pige – og det var for hans kæreste Lili Reinhart! De to ”Riverdale”-stjerner plejer ellers at være rimelig private omkring deres forhold, men nu har Cole altså fortalt om den sødeste date, han tog Lili med på tilbage i 2017.

I interviewet fortæller Cole, at han virkelig er vild med at tage på roadtrip-dates. Derfor tog han Lili med på en køretur langt ind i Canada, hvor han overraskede hende med en tur i en luftballon – og det var sjovt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Cole Sprouse springer ud som fotograf med de lækreste modeller!

Det var faktisk luftballonsdaten, der fik ”Riverdale”-fans til at opdage, at der ikke kun var kærlighed i luften mellem Jughead og Betty, men også mellem Cole og Lili. De postede nemlig begge to billeder på Instagram fra en luftballon!

I interviewet fortæller Cole også, at han elsker kvalitetstid. Han kalder det endda for sit kærlighedssprog! Til gengæld er han ikke rigtigt er typen, der kan lide at gå i biografen og sidde i stilhed. Der skal ske noget, hvis man skal på date med Cole. Han foreslår selv fotografering som et bud på, hvad han gerne vil lave på en date.

Okay… Vi gad altså godt med Cole på en date!

Hvis du heller ikke kan få nok af Cole, kan du høre vores podcast om ham lige her: