Cole Sprouse
Kendte

Cole Sprouse: Derfor forsvandt min karakter fra ”Friends”

Af Selina Sander Jensen 20. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For 19 år siden var ”Riverdale”-stjernen Cole Sprouse med i TV-serien ”Friends”. Her spillede han rollen som Ross’ søn, Ben. Nu giver Cole sit bud på, hvad der egentlig skete med karakteren Ben.

Cole Sprouse spillede rollen som Ross’ søn Ben i TV-serien ”Friends”, da han var bare 8 år gammel. Hans karakter Ben optræder syv gange i serien, og var med i både sæson syv og otte, men i de sidste to sæsoner af TV-serien forsvandt han pludselig – uden nogen forklaring.

Det har skabt mange teorier blandt ”Friends”-fans, der diskuterer, hvad der egentlig skete med sønnen Ben. En af teorierne går på, at Ross skulle have mistet forældremyndigheden over Ben.

Læs også: Cole Sprouse er klar med sin første spillefilm!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I en ny episode af GQ’s YouTube-serie ”Actually Me” blev Cole spurgt, hvordan han har det med, at Ben blev ’dræbt’ af TV-serien ”Friends”.

I den forbindelse fortalte han, at det faktisk ikke kom bag på ham, at rollen pludselig forsvandt. Cole sagde også, at mange kritikere nok også ville være enige i, at Ross aldrig rigtigt var en tilstedeværende far overfor Ben. Hmm… Det lyder altså lidt som om, at Cole Sprouse (eller skulle vi skrive Ben?!) er enig i teorien om forældremyndigheden.

Godt, Cole igen er at finde i en TV-serie! Og vi gætter på, at ”Riverdale” IKKE giver slip på hverken Cole eller hans karakter lige foreløbig…

Læs også: Er Cole Sprouse og Lili Reinhart stadig kærester?

Se hele "Actually Me"-episoden med Cole Sprouse her: