Kendte

Er Cole Sprouse og Lili Reinhart stadig kærester?

Af Selina Sander Jensen 14. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jughead og Betty aka. Cole Sprouse og Lili Reinhart er sååå søde som par både i ”Riverdale” og i virkeligheden. Men nu peger nogle rygter på noget andet - er de to stadig kærester eller har de slået op?!

For tiden er der rygter blandt ”Riverdale”-fans om, hvorvidt Cole Sprouse og Lili Reinhart har slået op eller ej. Cole og Lili er ret hemmelighedsfulde omkring deres forhold uden for Riverdale, så det har altså virkelig ikke hjulpet på rygterne.

Læs også: Se Lili Reinharts megasøde fødselsdagsbesked til Cole

Men selv om de ikke har kommenteret noget på rygterne, så peger en del altså på, at de stadig er sammen. I hvert fald hvis man følger med på deres Instagramprofiler. I går postede Cole et billede af Lili, der ligger i sneen, som han selv har taget. Det må altså være et tegn på, at de stadig er sammen, ik’?

Du kan se Coles billede af Lili her:

Læs også: 27 ting, du skal vide om skuespillerne fra "Riverdale"

Lili lagde for nylig også en video op på sin egen Instagram, hvor hun er sammen med Cole – og det ser altså ud til, at de har det riiimelig sjovt sammen. Deres kollega fra ”Riverdale”, Camila Mendes, som er Lilis bedste veninde i virkeligheden, lagde et throwback-billede, fra sæson 3, op på hendes profil i slutningen af januar, hvor både Cole og Lili er på. Mon hun ville lægge sådan et billede op, hvis Cole og Lili havde slået op? Det tror vi altså ikke, så vi kan vist alle ånde lettet op.

Se Camilas throwback-billede her:

Vis dette opslag på Instagram

this was a fun day

Et opslag delt af camila mendes (@camimendes) den

MegetMere