Film & serier

Cole Sprouse er klar med sin første spillefilm!

Af Anna Løwe 18. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den megapopulære Riverdale-skuespiller Cole Sprouse er nu endelig klar til at vise sit talent frem i ny ungdomsfilm.

Cole Sprouse har virkelig fået gang i karrieren, og han er allerede en af de mest populære skuespillere for tiden pga. rollen som Jughead i Riverdale. Nu kan vi altså endelig glæde os til at se ham på det store lærred, hvor han har en af hovedrollerne i filmen "Five Feet Apart". Her spiller han overfor Haley Lu Richardson, og ud fra traileren ser det ud til, at de to har virkelig god kemi.

Læs også: Cole Sprouse springer ud som fotograf med de lækreste modeller

"Five Feet Apart" handler om Stella (spillet af Haley Lu Richardson) på 17 år, der elsker sin computer og hendes veninder. Men hun kæmper desværre også mod sygdommen cystisk fibrose, og det betyder, at hun bruger mange dage og nætter på hospitalet. Her er hendes liv fyldt af rutiner, grænser og kontrol - og det bliver hun altså udfordret virkelig meget i, da hun møder en af de andre patienter. Will Newman (spillet af Cole Sprouse) er en charmerende og megasød fyr, der også har cystisk fibrose, og han får også øjnene op for Stella med det samme. Men! De må ikke være tættere på hinanden end 1,5 meter, fordi de virkelig skal passe på med bakterier grundet deres sygdom. 

Lykkes det dem at holde afstanden, eller ender de med at kaste reglerne ud ad vinduet? Som forholdet udvikles, bliver de mere og mere fristede - Will er desuden ikke særlig glad for at tage sin medicin, så han leger altså med ilden på mere end én måde. Stella forsøger at inspirere ham, men kan hun i sidste ende redde ham, hun elsker, selvom hun ikke engang må røre ved ham? 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Five Feet Apart" får premiere i amerikanske biografer i marts, så lad os håbe, de danske biografer kommer lige efter! Ps. Husk kleenex!

MegetMere