Kendte

Chris Brown og Drake sagsøges for 97 millioner

Af Thomas Flindt 16. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter slagsmålet i juni mellem Chris Brown og Drakes slæng på natklubben W.I.P. har ejeren nu sagsøgt de to slagsbrødre.

Der fløj glas og flasker gennem luften, da Chris Brown og Drakes venner den 14. juni røg i totterne på hinanden på natklubben W.I.P. i New York. De to musikere har begge haft et forhold til Rihanna, og det skulle angiveligt være Drake, der fremprovokerede slagsmålet ved at hviske: "I'm f***ing the love of your life" i øret på Chris Brown.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Flere mennesker kom til skade under slagsmålet deriblandt Chris Brown, der fik et grimt hul i hagen, men også uskyldige gæster blev ofre for de to hiphopperes had til hinanden.

Læs også: Drake er tilbage på skolebænken

Slåskampen har efterfølgende haft katastrofale følger for natklubben og dens ejer Jon Bakhshi. Han lå inden episoden i forhandlinger om at udvide sit natklubs-imperium Greenhouse - en anden natklub, men modparten trak sig ud af forhandlingerne, efter at Chris Brown og Drake havde terroriseret W.I.P.

Ikke nok med det, så har flere af de tilskadekomne gæster, der ikke havde andel i slagsmålet, sagsøgt natklubben for store summer penge. Det siges, at basketball-stjernen Tony Parker - Eva Longorias eksmand - er blandt dem, og han har krævet 20 millioner dollar for en glassplint, der ramte ham i øjet.

Læs også: Finder Rihanna og Chris Brown sammen igen?

Derfor er klubejer Jon Bakhshi skredet til handling og sagsøgt de to slagsbrødre for 14 millioner dollar (næsten 97 millioner kroner). I sagsanlægget står der blandt andet, at Drake og Chris Brown "ankom til klubben med en gruppe på mindst 15 store og trænede mænd, der alle havde stor erfaring inden for kampsport".

Det lyder derfor som om, at Chris Brown og Drake anklages for at have arrangeret slåskampen og ødelagt natklubben. Der er stadig ikke kommet kommentarer fra hiphopperne.

Er det i orden, at natklubben sagsøger Chris Brown og Drake?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste