Kendte

Chris Brown-fest ender i skuddrama

Af Oliver Kokholm Ungermann 25. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En VMA-opvarmningsfest, afholdt af Chris Brown, endte meget dramatisk, da flere skud pludselig blev affyret. Læs alt om episoden her.

En hyggelig fest blev forvandlet til et regulært mareridt for gæsterne til Chris Browns opvarmningsfest i weekenden. Her blev to mænd og en kvinde nemlig ramt af skud og kørt på hospitalet, mens alle andre enten kastede sig ned på gulvet eller flygtede i panik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chris Brown er psykisk syg

Det ene skudoffer er den tidligere rapper og nuværende producer, Suge Knight, der blev ramt i både mave og ben. Han er blevet opereret, og det forventes, at han kommer sig hundrede procent, selv om hans tilstand i starten var kritisk.

Flere øjenvidner fortæller, at skuddene var rettet mod Chris Brown selv, mens andre mener det modsatte. Det er op til politiet at finde ud af det fra nu af. Flere vidner har derudover fortalt til amerikanske medier, at Justin Bieber var en af gæsterne til festen, men det er ikke officielt bekræftet, og uanset hvad skulle han heldigvis være uskadt.
Chris Brown har efterfølgende været på twitter for at give sin mening tilkende om skuddramaet.

Læs også: Chris Brown og Draka i slåskamp om Rihanna

- Det er skuffende, at vi som samfund ikke kan have det sjovt og nyde hinanden uden offentlige sammenstød. Hold mig uden af jeres l*rt, skrev han kort efter, at det hele skete.

Hvor er det forfærdeligt, at der kan ske sådan noget! De sårede og deres familier er i vores tanker.

JustinBieberogChrisBrownsgraffiti

Chris Brown malede for nylig Karrueche Trans Porsche.
Monstrene, som Chris Brown malede på sit hus. De er nu blevet vasket væk efter klager fra naboerne.

MestLæste