Kendte

Chris Brown er psykisk syg

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Chris Brown er blevet konstateret psykisk syg. Læs her, hvad han fejler, og hvad der skal ske fremover.

Den charmerende R&B-sanger, Chris Brown, er blevet beordret af en dommer til at blive i rehab i to måneder mere. Det skriver People.

Læs også: Chris Brown kollapset på grund af stress

Chris Brown, der blev lagt for had på grund af et overfald på ekskæresten Rihanna, har fået konstateret maniodepressiv sygdom samt posttraumatisk belastningsreaktion eller PTSD. Det betyder kort sagt, at ens humør svinger kraftigt, og man kan gøre nogle ret ekstreme ting. Det kan altså være en del af forklaringen på, hvorfor han gjorde, som han gjort tidligere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chris Brown og Drake i slåskamp om Rihanna

Historien melder dog, at Chris Brown har reageret godt på den behandling, han er i gang med, så forhåbentlig bliver han snart helt rask. Der er dog en chance for, at han ikke bliver løsladt før til november, da han kan være til fare for andre.

Hvor er det trist! Hvad vil du gerne sige til Chris Brown?

RihannaogChrisBrownsop-ognedture

Rihanna og Chris Brown mødte allerede hinanden som helt unge, da Rihanna introducerede Chris Brown til Vibe Awards. Her blev de første billeder af dem sammen taget.
Rihanna er inviteret til Chris Browns 18års fødselsdag, hvor de hygger sig og har det sjovt sammen.
Rihanna fortæller MTV, at hun altså bare er rigtig gode venner med Chris Brown, og at deres forhold er ligesom søskende.
Chris Brown indrømmer, at deres forhold udvikler sig, og at de hele tiden bliver tættere og tættere. Senere på året offentliggør de, at de er et par.
Rihanna og Chris Brown aflyser deres fælles Grammy-optræden med begrundelsen, at de har været i en trafikulykke. Det viser sig senere, at Chris Brown har slået Rihanna i bilen på vej til Grammy-festen. Chris Brown bliver idømt samfundstjeneste og et tilhold mod Rihanna.
Chris Brown og Rihanna begynder at følge hinanden på Twitter, og der går rygter om, at parrets ses i hemmelighed. Senere på året bliver Chris Beown sur og forlader et interview efter at blive spurgt om Rihanna.
Rihanna bliver interviewet af Oprah og fortæller, hvor hårdt det var at miste Chris Brown, og at de altid vil elske hinanden.
Parret begynder at ses offentligt igen og bliver set på flere romantiske dates, efter Chris Brown har droppet sin modelkæreste Karrueche Tran. Rihanna siger senere, at de ikke er sammen mere.
Rihanna poster et billede på Twitter af Chris Brown. De er sammen igen!
Rihanna ser ud til at have tilgivet, at Chris Brown slog hende tilbage i 2009. Nu går der rygter om, at parret skal giftes.
Chris Brown siger, at de ikke er et par mere: "Hun gør sin ting, og hun er 'on the road'. Der vil altid være kærlighed mellem os."

MestLæste