Kendte

Chris Brown kollapset på grund af stress

Af Marie Søndergaard 12. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Negative historier og en mulig retssag blev for meget for Chris Brown, som kollapsede i studiet!

Det var noget af en forskrækkelse for Chris Brown selv og folkene omkring ham, da han i fredags pludselig kollapsede, mens han var i studiet!

Læs også: Rihanna raser over Chris Brown-duet

Chris Brown har haft det rigtig hårdt på det sidste. Medierne er aldrig blevet helt positive over for ham, efter han overfaldt Rihanna i 2009, og nu kan den 24-årige sanger se frem til endnu en retssag, fordi politiet mener, han har været involveret i et biluheld, hvor han skulle have ramt en anden bil og derefter flygtet fra stedet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chris Brown fortryder overfald på Rihanna

Det blev alt sammen for meget for Chris Brown, som i fredags kollapsede i et musikstudie i Hollywood. En ambulance blev tilkaldt, men Chris Brown kom heldigvis hurtigt til sig selv og ville ikke med på hospitalet.

- Hans læge har set til ham og konkluderet, at han kollapsede på grund af udmattelse og ekstrem stress på grund af retssager og negativiteten mod ham, der aldrig stopper, siger en talsmand for Chris Brown.

Læs også: Chris Browns grafitti malet over

Sangeren har tidligere sagt, at han er træt af at være kendt, og at han måske ikke vil lave flere albummer efter det, der udkommer i slutningen af august.

Hvad synes I om, at presset på Chris Brown er blevet så stort?

MestLæste