chris brown
Kendte

Chris Brown anholdt efter dødstrusler med pistol

Af Marie Søndergaard 1. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det lyder altså vanvittigt, det her. Tror I, at Chris Brown virkelig har gjort det?

Chris Brown har flere gange været på kant med loven, og nu er han så igen blevet anholdt! Denne gang for noget så forfærdeligt som dødstrusler med en pistol. Det hævder modellen Baylee Curan i hvert fald.

Læs også: Chris Brown er psykisk syg

Angiveligt var hun og en ven taget hen til Chris Brown for at ordne noget forretning, de lavede med ham, og da hun beundrede en diamanthalskæde, Chris’ ven havde på, skulle han have taget en pistol frem, have peget den mod hendes hoved og sagt, at han ville skyde det af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Chris er blevet løsladt, efter der er blevet betalt kaution, og hans talsmand siger da også, at anklagerne imod ham er fuldstændigt falske. Men rigtigt nok er det altså, at politiet stod uden for hans hus i 14 timer, før de fik en ransagningskendelse og kunne gå ind og anholde Chris efter modellens anklager.

Læs også: Chris kollapset på grund af stress

Det er svært at vide, hvad der er op og ned i det her, men Chris selv hævder, han er helt uskyldig og i stedet for at lade sig gå på af det, har han netop udgivet den nye sang ”What Do You Do”.

Hvad tænker I om alt det her?

Herunder kan du læse om Chris' og ekskærestens Rihannas op- og nedture!

RihannaogChrisBrownsop-ognedture

Rihanna og Chris Brown mødte allerede hinanden som helt unge, da Rihanna introducerede Chris Brown til Vibe Awards. Her blev de første billeder af dem sammen taget.
Rihanna er inviteret til Chris Browns 18års fødselsdag, hvor de hygger sig og har det sjovt sammen.
Rihanna fortæller MTV, at hun altså bare er rigtig gode venner med Chris Brown, og at deres forhold er ligesom søskende.
Chris Brown indrømmer, at deres forhold udvikler sig, og at de hele tiden bliver tættere og tættere. Senere på året offentliggør de, at de er et par.
Rihanna og Chris Brown aflyser deres fælles Grammy-optræden med begrundelsen, at de har været i en trafikulykke. Det viser sig senere, at Chris Brown har slået Rihanna i bilen på vej til Grammy-festen. Chris Brown bliver idømt samfundstjeneste og et tilhold mod Rihanna.
Chris Brown og Rihanna begynder at følge hinanden på Twitter, og der går rygter om, at parrets ses i hemmelighed. Senere på året bliver Chris Beown sur og forlader et interview efter at blive spurgt om Rihanna.
Rihanna bliver interviewet af Oprah og fortæller, hvor hårdt det var at miste Chris Brown, og at de altid vil elske hinanden.
Parret begynder at ses offentligt igen og bliver set på flere romantiske dates, efter Chris Brown har droppet sin modelkæreste Karrueche Tran. Rihanna siger senere, at de ikke er sammen mere.
Rihanna poster et billede på Twitter af Chris Brown. De er sammen igen!
Rihanna ser ud til at have tilgivet, at Chris Brown slog hende tilbage i 2009. Nu går der rygter om, at parret skal giftes.
Chris Brown siger, at de ikke er et par mere: "Hun gør sin ting, og hun er 'on the road'. Der vil altid være kærlighed mellem os."

Læs mere om

MestLæste