Chloë Moretz
Kendte

Chloë Moretz deler sit bedste tip mod akne

Af Louise Haack 4. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det produkt Chloë Moretz bruger er virkelig billigt, og du har det sikkert allerede derhjemme.

Chloë Moretz har altid et virkelig fint og naturligt look med store, buskede bryn og en fin velplejet helt uden bumser og urenheder.

Men hvis du tror, at det kræver en fancy, dyr ansigtsvask at få så fin hud som Chloë Moretz, så kan du godt tro om igen. Det produkt hun bruger til at rense sin hud med, kan du nemlig købe i nærmest alle supermarkeder – faktisk er der ret stor sandsynlighed for, at du allerede har en flaske stående hjemme i køkkenet ...

Læs også: Chloë Moretz disser Kim K's nøgenbillede

Chloë Moretz afslørede for nylig i et interview, at hun bruger ganske almindelig olivenolie til at rense sit ansigt med.

- Jeg sværger. Min hud er så meget renere på grund af det, sagde hun også i interviewet.

Læs også: Guide: Slip af med bumserne nu!

Hvis man døjer med fedtet hud og bumser, virker det måske åndssvagt, at man skal putte olie på sin hud, men der er flere, der mener, at olivenolien indeholder nærende antioxidanter, der ikke tilstopper dine porer og skaber flere urenheder, men tværtimod kan være med til at opløse de hudorme, du allerede har.

Det lyder lidt vildt, at Chloë Moretz kan holde sin hud SÅ fin ved bare at rense den med almindelig olivenolie, men vi er alligevel lidt fristede til at prøve hendes tip. Det er jo et superbilligt produkt, hvis det virker!

I galleriet kan du læse andre stjerners tips mod bumser:

Stjernernestipsmodbumser

Foto: All Over

Leigh-Anne fra Little Mix har haft virkelig slem akne. Det, der har hjulpet hende mest, er en god hudplejerutine. Hun fjerner sin makeup, renser, toner og fugter hver eneste aften, før hun går i seng. Især skin tonic har hjulpet hende rigtig meget, fordi det lukker porerne, så der ikke kan komme snavs ind i dem.

Scarlett Johansson bruger æblecider-eddike som skin tonic til at bekæmpe sine bumser.

Amanda Seyfried putter tandpasta på sine bumser, inden hun skal sove, fordi hun mener, at det udtørrer dem.

Lorde har aldrig lagt skjul på, at hun har ret mange problemer med sin hud. Hun bruger en bumsecreme fra apoteket, der udtørrer urenhederne, mens hun sover.

Laura Maranos bedste tip mod bumser er at lade som om, de ikke er der. For som hun siger, er der ikke andre end dig selv, der lægger mærke til dine bumser, før du selv gør opmærksom på dem!

Selvom det er svært at se, så får smukke Zendaya også bumser! Hendes bedste tip har hun fået af sin mor, der har lært hende, at man aldrig må klemme eller pille i sine bumser.

Læs mere om

MegetMere