Kendte

Chloë Moretz disser Kim Kardashians nøgen-selfie

Af Stine Kærsgaard 8. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har skuespillerinden Chloë en pointe her?

Internettet gik ret meget amok, da Kim Kardashian mandag morgen postede et nøgenbillede af sig selv på sin Instagram- og Twitter-profil. Mens nogle fans gav Kim megamange komplimenter for sin krop og synes, det var for fedt, at hun havde postet det, var der andre, som bestemt ikke mente, at det var en god idé!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunst-video

For eksempel var den amerikanske skuespillerinde Chloë Moretz ikke bleg for at sige, hun synes, det var ubetænksomt af Kim at poste sådan et billede. I kommentarfeltet skrev hun:

- @kimkardashian jeg håber virkelig, du er opmærksom på, hvor vigtig du er som rollemodel for unge piger i forhold til at lære dem, at vi har så meget andet at tilbyde end bare vores kroppe.

Kim har endnu ikke kommenteret på kritikken, men noget tid efter postede hun et billede af sig selv, hvor hun griner, læser kommentarer. Hun skrev også, at hun var beæret over alle kommentarerne til hendes nøgen-foto. For få timer siden postede Kim igen et billede, hvor hun er nøgen, så det tyder på, at hun vist ikke helt enig i, hvad Chloë siger.

Læs også: Derfor slettede Justin Bieber sit nøgenbillede

Hvad tænker du om, at store, kendte stjerner poster sådan nogle billeder? Bør de tænke over, at de påvirker unge fans, eller er det helt i orden?

Se flere billeder af Kim Kardashian i galleriet her ...

SeKimKardashianssmukkemakeover

MestLæste